Atalay: CHP- @fuatavni yazışmaları sürecek

AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, CHP ile Paralel Yapı arasındaki diyaloglar konusunda çarpıcı bir iddiada bulundu.

GİRİŞ 20.02.2015 15:50 GÜNCELLEME 20.02.2015 16:39
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

"DAHA ÇOK YAZIŞMALAR ORTAYA ÇIKACAK"

Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Sözcüsü Beşir Atalay konuyla ilgili, "CHP'nin kendi milletvekilleri de bunları söylüyor. Hakeza istifa eden İzmir milletvekili bunu defalarca dile getiriyor. CHP'nin @fuatavni ile olan yazışmalarının devamı gelecek bunlar daha başlagıç. Onlar şuanda korku içinde ama CHP tabanı bunu bilsin ki daha çok yazışma ortaya çıkacak." dedi.

"SÜMEYYE ERDOĞAN'A SUİKAST İDDİALARINI BİLİYORDUM"

Atalay, bazı basın yayın organlarında yer alan, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a suikast düzenleneceğine" ilişkin iddia ile ilgili de konuştu.

Atalay, "Cumhurbaşkanımızın kızı Sümeyye hanımla ilgili konuyu yaklaşık 1 ay önce Cumhurbaşkanımızı ziyaretimizde kendisi bana bahsetmişti, oradan biliyorum. Vahim bir olay. Ama savcılık şu an el koydu ve gereği inşallah yapılır.

Genel olarak baktığımızda gerek bu olay gerekse Meclis'teki gelişmelerin hepsini şöyle değerlendiriyorum. Seçimden umudu olmayanların "Türkiye'de neler üretebiliriz, hangi kargaşayı geliştirebiliriz, hangi kötümserlikleri topluma yayabiliriz" çabaları var. Yani bütün bunları öyle değerlendiriyorum. Türkiye büyük bir seçime giderken seçime çalışacaklarına, seçimle ilgili daha fazla oy almak için çalışacaklarına bir yandan paralel yapı bir yandan partiler ittifak halinde çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.

AK Parti Söcüsü Beşir Atalay, CHP ve Paralel Yapı arasında yürütüldüğü iddia edilen diyaloglar ce Sümeyye Erdoğan'a yönelik suikast iddialarını A Haber'deki canlı yayında değerlendirdi.

YORUMLAR 11
  • doğulu 9 yıl önce Şikayet Et
    Chp hiç bir zaman vatan sever degildir ve olamaz.hep darbe yapmış.binlerce müslümanı idam etmiş öldürmüş.chp Hdp parelel her zaman israille iş birlıği yapmıştır.Düşmanlık yapmıştır Bunlar iç hainlerdir.
    Cevapla
  • KUL 9 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artik yahu parelel bir yandan AKP CHP MHP HDP bir yandan mahvettiniz memleketi kimi dini kullanır kimi irki.yeter artik yeter ümmet kardeşliği muslumanca yönetim insanca yaşam için gidin artik
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    gerçekler bir bir deşifre ediliyor... halkın bunların gerçek yüzünü görmesi lazım... gerçi bunlardaki yüz değil kösele ya...
    Cevapla
  • virdis 9 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Somalilerin paralarının üstüne oturmuşlar kimse sormazsa ses-seda yok,,, bu işi bir de malum takım yapsaydıııı, yer-yerinden oynardı,,,,,,, nere şike yorumları,,,, ölenin üzerine oyun,,,,,,,
    Cevapla
  • Derp 9 yıl önce Şikayet Et
    Hesapta sorun bunlara! Vatan hainliği resmen bu! 1-2 milyon dolara vatanlarını satmışlar hepsi! Mallarına el konulup müebbet yemeli bu tainlerin hepsi!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak