Ahat Andican'dan haberimize düzeltme

26.03.2015 tarihinde sitemizde yayınlanan "MHP'de kritik isimler aday adayı" başlıklı haberimize Ahat Andican'dan düzeltme geldi.

Ahat Andican'dan haberimize düzeltme
Ahat Andican'dan haberimize düzeltme
GİRİŞ 22.04.2015 12:28 GÜNCELLEME 22.04.2015 12:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CEVAP VE DÜZELTME METNİ

Kanal 7 Medya Grubuna ait www.haber7.com internet sitesinde 26.03.2015 günü müvekkilim Ahat Andican'la ilgili "MHP'de kritik isimler aday adayı " haberin alt başlığında ise "Ruzi Nazar'ın akademi dünyasına kazandırdığı iki isim MHP'den aday adayı oldu." başlığıyla verilen haberde, Müvekkilim Ahat Andican'ın Ruzi Nazar tarafından akademik dünyaya kazandırıldığı ve bakanlığı döneminde Özbekistan'da gerçekleştirilen başarısız bir darbe girişiminden dolayı sorumlu tutulduğunu bunun yanında bu sebep yüzünden iki ülke arasında o dönemden beri yakınlık kurulamadığı belirtilmiştir.

Müvekkilim Ahat Andican uzun yıllardan beri 'tutarlı devlet adamlığı ilkesi' ile siyasi hayatını sürdürmüştür. Haberde yer verildiğinin aksine Özbekistan'da gerçekleştiği söylenen darbe girişimi ile kesinlikle ilgisi bulunmamaktadır. İki ülke arası yakınlığı bozan başka sebepler olup bunların müvekkilimle bir ilgisi yoktur. Aynı şekilde müvekkilimi akademik hayata kazandıran kişinin Ruzi Nazar olduğu yönündeki bilginin de gerçekliği yoktur. Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

YORUMLAR 1
  • İftira mı 9 yıl önce Şikayet Et
    Attınız yani adama MHP'li diye?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi