Davutoğlu'nun çağrısına Demirtaş'tan cevap

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Şanlıurfa'da meydana gelen patlama sonrasında yaptığı çağrıya HDP'den yanıt geldi.

GİRİŞ 21.07.2015 13:54 GÜNCELLEME 21.07.2015 20:40
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Şanlıurfa Suruç'ta meydana gelen patlama sonrasında parti liderlerine ortak bir deklarasyon çağrısında bulunmuştu.

Davutoğlu'nun bu çağrısına CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Bahçeli'nin ardından HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'tan da yanıt geldi.

''Siz Dolmabahçe deklarasyonuna sahip çıkamazken, yeni deklarasyonlara ne kadar sahip çıkabilirsiniz ki?'' diyen Demitaş, ''Tutumlarınız ortada. Davutoğlu tek bir kelime edemiyor. Oradaki oturma düzeni dahi mutabakatla sağlandı. O yüzden biz sizlerin deklarasyonlara sahip çıkıp, çıkamayacağınızı görmek istiyoruz'' diye konuştu.

YORUMLAR 39
  • mühendisss 8 yıl önce Şikayet Et
    silahlarıda bırakmak yarım günlük iş ama sonuç...
    Cevapla
  • vicdan 8 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılan olayı sen yaptın ve yapmaya devam edeceksin ki, terörü bitirmek adına imza atma niyetinde değilsin! bu halk seni boğar demirtaş!... hainliklere bir son verin artık!...
    Cevapla
  • Kafkas 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen bir teröristsin sen eşbaşkanı olduğun ermeni akıllıların oluşan terör örgütüne silah bıraktırmadın, 6-8 Eylül olayları baraj şantiyelerine yapılan silahlı saldırılar ve dün Alan parçası Mehmetçiği Şehid ettiniz çözüm süreci bitmiştir.
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimsinki Türkiye Cumhuriyetine karşı halkı ayaklandımak istiyorsun bire densiz.Terör'ün her türlüsüne nalet olun pkk gelince çıt yok.
    Cevapla
  • Orhan 8 yıl önce Şikayet Et
    demirtaşı sevmem oyda vermem ama akparti iyice zavanada çıktı tüm Türkiye'nin gözü önünde yapılan Görüşmelerde sadece Akdoğan haberi varmış başbakan CUMHURBAŞKANIN sanki haberleri yokmuş gibi bu tur Davranışlar sadece akparti oy kaybettirir başkada bişey olmaz
    Cevapla
  • habil 8 yıl önce Şikayet Et
    siz hala şunu anlamadınızmı dünyanın bütün şer güçleri akparti nezdinde türkiye ve islamla uğraşıyor.bunlar bu olaylar karışıklık çıkartmaka için yapılıyor.iyi o zaman peki kardeşim bizde diyelimki devlet çok zaaf gösterdi.kendi parmağımızı kendimiz keselim.cadı avımı başlatalım 80 lerde 90 larda olduğu gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler