Yıldız: Bir avuç çapulcuya bırakmayız

Türkiye'deki istikrarı bozmak için çok çaba harcandığını ifade eden Bakan Taner Yıldız, terör olaylarını değerlendirdi.

Yıldız: Bir avuç çapulcuya bırakmayız
Yıldız: Bir avuç çapulcuya bırakmayız
GİRİŞ 26.08.2015 18:17 GÜNCELLEME 26.08.2015 18:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çorum'un Kargı İlçesi'ndeki Kargı Kızılırmak HES'in açılışına katıldı. 

"BİR AVUÇ ÇAPULCUYA BU ÜLKENİN HİÇ BİR GÜZELLİĞİNİ BIRAKMAYIZ" 

Açılış töreninde konuşan Bakan Yıldız, "Her türlü terör faaliyetlerine rağmen Türkiye büyümesine, ilerlemesine ve gelişmesine devam edecek. Hiç bir zaman için hiç bir tehditten korkmadık. Biz bu işe yüreğimizi koyduk. Bütün gönlümüzü koyduk. Kendimizden daha çok sevdiğimiz çocuklarımıza daha güzel bir ülke bırakmak için hep beraber çalışıyoruz. Kusura bakmayın, bir avuç çapulcuya bu ülkenin hiçbir güzelliğini bırakmayız. Biz işlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Büyümemize devam edeceğiz . Bir yandan da onlar hak ettiği cevabı alacaklar. Şuanda da alıyorlar. Bunun bedelini canlarımızla ödüyoruz. Hiç şüpheniz olmasın yavrularımıza daha güzel bir Türkiye bırakacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

"MAKAMLAR GEÇİCİ"

Bakan Yıldız, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Kurulacak seçim hükümetinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın MHP'li ya da CHP'li bir vekile verilmesi durumunda ne düşüneceği yönündeki soruya Bakan Yıldız, "Başbakanımız bu konuyla alakalı açıklamalarını yaptı. Bunu sadece bakanlığımız olarak söylüyorum, CHP ve MHP'den herhangi bir arkadaşımızın görevi kabul etmesi halinde Türkiye'nin yönetimi adına, Türkiye hükümetinin devamı adına ben o görevi kendilerine tabi ki tevdi ederim. Kabul etmiyor olmaları halinde mutlaka bir başkasına da bu görevi her birimiz devretmek zorundayız. Makamlar geçici, ama Türkiye'nin büyümesi, ilerlemesi, gelişmesi inşallah devamlı olacak. Şahıslar, isimler her zaman ön planda değildir. Önemli olan ülkemizin işleridir. CHP'li ve MHP'li bir arkadaşımız bu görevi kabul ettiğinde yarın veya bir sonraki gün bu görevi kendilerine devredeceğiz. Bunlar kesintiye uğramaz, işler devam eder" diye cevap verdi.

Aday olup olmayacağı sorulan Bakan yıldız, "Bizim şahıslarla ilgili her hangi bir tasarrufumuz söz konusu olmaz. Bizler bu davaya gönül vermiş insanlarız. 13 yıldır onurumuzla, şerefimizle yürüttüğümüz bu görevleri ancak bize tevdi edildiğinde kabul ederiz. Bununla alakalı şahsi bir tasarrufumuz, şahsi bir isteğimiz söz konusu olmaz. Önemli olan ülkemizin bulunduğu sıkıntı, terör belasından ve kamburlarından kurtulması esastır. Önemli olan ülkemizin gelişmesidir" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • harun 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal be kimin hemsehrisi yozgatlim be yigidin harman oldugu yerden
    Cevapla
  • memati 8 yıl önce Şikayet Et
    rabbim yar ve yardımcınız olsun tüm büyüklerin duaları üzerinize olsun güzel insanlar..
    Cevapla
  • Mahmud 8 yıl önce Şikayet Et
    Mubarek insanlarsiniz hepiniz
    Cevapla
  • murad 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal, adamsın...
    Cevapla
  • Karadeniz 52 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamin hasi Allah yardimcimiz olsun sayin buyugum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?