CHP'li başkandan resmi araçla rakı servisi!

Tekirdağ’ın CHP’li Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, resmi makam aracıyla rakı taşırken görüntülendi. Eşkinat, "hediye" dedi.

CHP'li başkandan resmi araçla rakı servisi!
CHP'li başkandan resmi araçla rakı servisi!
GİRİŞ 28.08.2015 11:44 GÜNCELLEME 28.08.2015 11:44
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Tekirdağ’ın CHP’li Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın, resmi makam aracıyla rakı sevkiyatı bir seyyar satıcı tarafından görüntülendi.

Eşkinat’ın bizzat kullandığı Mercedes marka makam aracına belediyeye ait ek hizmet binasının içerisinden bayan güvenlik görevlilerince kolilerle rakı taşındığı görüldü.

"YÜZDE 90 İNDİRİMLE ALDIK, HEDİYE EDECEĞİZ"

Haberi doğrulayan Başkan Eşkinat, “Bu içkileri biz yüzde 90 indirimle MEY içki fabrikasından aldık. Bunları bağ bozumu etkinliği kapsamında hediye edeceğiz. Bir kısmını da yelken yarışları kapsamında davetlilere ikram ettik” açıklamasında bulundu.

EŞKiNAT'IN RAKI SEVDASI

Belediye binalarını içki deposu haline getirdiği ortaya çıkan CHP’li Eşkinat, partisine ait bir seçim aracıyla da alkollü piknik partisi verirken görüntülenmişti.

KAYNAK: SERCAN BARLIK - VAHDET
YORUMLAR 25
  • zaza 8 yıl önce Şikayet Et
    bunların miletvekileri hakariye gitmiler. rakıyı çekmişler gitmişler. çünkü bunların hayırla işleri olmaz bunların işleri şerle.bunlardan bu ülkeye fayda gelmez.
    Cevapla
  • arslan 8 yıl önce Şikayet Et
    sen ülkücüleri yıllardır hançerliyorsun. Devletine sahip çıkmayan devlet.
    Cevapla
  • Turkiye - Kurdiye 8 yıl önce Şikayet Et
    Birisi cikar hizmet yerine sofraya raki servisi yapar... Birisi cikar, milletin vekilini... tobe tobe... Ne gunlere kaldik ya... Ne menem bisiymis bu CHP!
    Cevapla
  • çaldıran 8 yıl önce Şikayet Et
    ne şaşırıyoruzki hurmayla, zem zem,mi çıkacaktı ,böyle laik kindarların, diyanet tarafından yasaklanıp cenaze namazları kılınmamalı
    Cevapla
  • can 8 yıl önce Şikayet Et
    sana mı sorulacaktı cenaze namazı kılınıp kılınmayacağı. ne kadar da meraklısınız kendinize karşıt insanları linç etmeye. herkez yaptığının hesabını Allah'a verir.
    Cevapla
  • EŞKİNAT EŞKENAZİ 8 yıl önce Şikayet Et
    "Eşkinat" soyadının kökeni "Eşkenazi'ye" ulaşır mı diye merak ettim açıkçası...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı