Kamalak: AK Parti ile neden olmasın

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Ak Parti ile partisinin ittifak yapacağı iddialarına ilişkin El Cezire Türk’e konuştu.

Kamalak: AK Parti ile neden olmasın
Kamalak: AK Parti ile neden olmasın
GİRİŞ 30.08.2015 03:46 GÜNCELLEME 30.08.2015 12:41
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

Kamalak, ''Eğer Ak Parti ile değil herhangi bir parti ile bir araya gelmek insanlarımızın sıkıntısını gidermede faydalı olacaksa, niye görüşme olmasın'' dedi.

''Eğer Ak Parti bu zamana kadar yapmış olduğu hatalarını kabul edip 'doğru söylüyorsunuz' derse doğrularda buluşuruz'' diyen Kamalak, seçim barajının çok yüksek olduğunu ve seçimlere bağımsız olarak girebileceklerini açıkladı.

 

KAYNAK: AL JAZEERA
YORUMLAR 110
  • alper 8 yıl önce Şikayet Et
    kamalak da adam oldu hayret birşey.
    Cevapla
  • fethi 8 yıl önce Şikayet Et
    chp yle yap uzak ol bizden
    Cevapla
  • MEDAĞ 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam ile ittifak olmaz. gitsin paralel ile ittifak yapsın. destici ile takılsın hatta gitsin bahçeli ile ittifak yapsın. bundan ak partiye hayır gelmez. bu adamlarda da iş yok. milli görüşten gelen birisi olarak diyorum ki; bu partide milli görüşün zerresi kalmamış. ki kalsa dahi milli görüşü sadece filistin veya halen bir iran devrimi olarak gören bir dar zihniyet var. kimse kusura bakmasın ancak bu kafa ile hiçbir yere varamazlar. saadetçiler de halen at gözlüğü ile bakacaklarsa gitsinler mhp-hdp-pkk-chp-paralel ile takılsınlar. bizden uzak dursunlar yeter.
    Cevapla
  • İTTİFAKA EVET 8 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef her iki partimizde de üslup konusunda aşırıya giden kardeşlerimiz var. hepimiz kardeşiz, sıra ülkemize gelmiştir, buna seyirci kalamayız, hak ve adalet çerçevesinde yeni bir dünya kurmak için ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN demeli ve seçime birlikte girmeliyiz. Mazlum ümmet bizi beklemektedir.Sayın kamalak ve davutoğlunun olumlu yaklaşımları takdire şayandır. Allah bu ittifakı nasip etsin bu ülkeye
    Cevapla
  • luto 8 yıl önce Şikayet Et
    saadetliler bu seçimde zaten akp ye verecek,Kamalak ittifakı kabul etse ne olur etmese ne olur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi