HDP'nin ikiyüzlülüğü: PKK öldürünce üç maymun!

HDP’li vekiller, öldürülen PKK’lıların cenazelerinde tabutlarına omuz verdi. Ancak PKK’nın öldürdüğü siviller için çıtlarını bile çıkaramadı

HDP'nin ikiyüzlülüğü: PKK öldürünce üç maymun!
HDP'nin ikiyüzlülüğü: PKK öldürünce üç maymun!
GİRİŞ 18.09.2015 11:50 GÜNCELLEME 18.09.2015 11:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

7 Haziran seçimleri sonrası terör örgütü PKK’nın başlattığı kanlı eylemler sivil vatandaşı da vurmaya başlayınca HDP’li milletvekilleri ve yöneticiler başlarını adeta kuma gömdü.

Güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmalarda, karakol baskınlarında öldürülen PKK’lı teröristlerin cenazelerinde olay yerine koşan, tabutlarına omuz veren HDP’li milletvekilleri terörün öldürdüğü Kürt kökenli vatandaşlara sırt çevirdi.  

Teröristler için seferber oldular

PKK'lı bir teröristin Van’daki cenaze töreninde, HDP Van Milletvekili Tuba Hezer, teröristin cenazesini omzunda taşımıştı. Tunceli'deki polis merkezine düzenlenen silahlı saldırıda bir terörist ölü biri yaralı ele geçirilmişti. HDP Milletvekili Alican Önlü, yaralanan teröristin yardımına koşmuştu.

Umurlarında olmadı 

Diyarbakır'da PKK mensuplarınca lokantada yemek yiyen polislere yönelik saldırıda, garson 22 yaşındaki Şeyhmus Sanır, hayatını kaybetmişti. Sanır için HDP’lilerden tek bir açıklama dahi gelmedi.   

Açıklama yapmadılar

Kızıltepe'de teröristlerin sokağa bıraktığı pet şişe şeklindeki bomba ile oynayan Tahsin Uray hayatını kaybetti. Küçük Uray’ın cenazesine hiçbir HDP’li katılmadı. Hiçbir taziye açıklaması da yapılmadı. 

Eşbaşkanlar suskun 

Diyarbakır’ın Silvan'da PKK’lılar tarafından patlatılan bomba ekmek almaya giden 12 yaşındaki Fırat Simpil'in feci şekilde can vermesine neden olmuştu. HDP Eş Genel Başkanları tek bir cümle bile edemedi.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 10
  • Elif ALTUN 8 yıl önce Şikayet Et
    bu sahneler bizi bu hale getirdi bunlara bu kadar yüzü kim verdi acaba ?????????????
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar musluman olamaz kardesim
    Cevapla
  • Mese 8 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi öylemi ya AKP nerdeydi
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    niye kapatmiyorlar her ülkede bunu yapan parti kapanirdi almanyada olsa bir vekilde tabanca bulunsa bütün parti kapatirlar
    Cevapla
  • yeter artık.. 8 yıl önce Şikayet Et
    Cehenneme odun taşıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vatandaşa satmayıp stokluyorlardı! Sektörde 2024-2025 için kötü haber geldi!
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek