Bahçeli'nin o isimleri almama sebebi anketler!

MHP'den yapılan açıklamaya göre Devlet Bahçeli, seçim sonuçlarıyla birlikte anket sonuçlarını da değerlendirerek bazı isimleri değiştirdi.

Bahçeli'nin o isimleri almama sebebi anketler!
Bahçeli'nin o isimleri almama sebebi anketler!
GİRİŞ 21.09.2015 11:27 GÜNCELLEME 21.09.2015 11:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, eski TBMM Başkanvekili Meral Akşener'in aday listesine konulmamasına ilişkin soruları yanıtladı.

Büyükataman, “Akşener'in listeye konulmaması, partide çok ciddi bir sıkıntı varmış gibi yansıtılıyor. Genel başkanlığa aday olacağı, bu nedenle listeye konulmadığı yorumları zorlama değerlendirmeler. Önemli olan partidir, partinin yararıdır, kişiler değil. Bizde şahıslar kaim değildir. Olmaması dünyanın sonu değil. Buna bir görev değişikliği olarak bakmak lazım” dedi.

Meral Akşener'den son açıklama

MHP listesine alınmayan Meral Akşener Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın Çalar Saat programına açıklamalarda bulundu.

Akşener, 'Aynı yerde duruyorum. O cümleye bağlıyım. Genel Başkan'ın takdiridir, yorum yapmam.Beni neden aday yapmadınız diye soramam." dedi.

ANKETLER BELİRLEDİ

Öte yandan, liste değişikliğinde anketler belirleyici olduğu öne sürüldü.

Habertürk'te yer alan habere göre MHP, 7 Haziran'da oy kaybettiği ya da beklentinin altında kaldığı yerlerde anket yaptırdı ve başarısızlığın nedenlerini sorguladı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, seçim sonuçlarıyla birlikte bu anketlerin sonuçlarını da değerlendirerek bazı isimleri değiştirdi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 8
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    habire seçim kaybedip duran bir kere kazandığında da ülkeyi yönetme işini eline yüzüne bulaştıran bankaların batmasına ülkenin iflasın eşiğine gelmesine sebep olan kendi memleketinde bile tasvip edilmeyen bir lider olan bahçeli kalkacak kimler oy kaybettirdi diye araştırma yaptırım sözümona oy kaybettirenleri liste dışı bırakacak, eğer böyle bir anket varsa ki hiç zannetmem ilk liste dışı kalacak isim yine kendisi olurdu, ama derdi koltuk olanın bahanesi çok olur ne diyelim ülkücü camia düşünsün, 80 öncesinin yiğitlerinin kemiklerini sızlatanlar düşünsün.
    Cevapla
  • SUSKUN 8 yıl önce Şikayet Et
    kişiler önemli değilse o zaman bahçeli neden yıllardır başarısız ama yerinden bir santim oynamıyor.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP hep haklı çıktı..oyları çok yükseliyor
    Cevapla
  • her şey vatan için 8 yıl önce Şikayet Et
    ne demezsin ne demezsin.mhp var oldu olalı ne zaman oyunu yükseltipte iktidar oldu acaba...siz bu kafayla da daha çook beklersiniz.lideriniz biler ne diyor millet bize muhalefet görevi verdi.yine olacağınız aynı.hatta bu seçmde baraj sıkıntısı yaşarsanız hiç şaşırma.
    Cevapla
  • Ziraatçi 8 yıl önce Şikayet Et
    Anket sonucunda sayın Meral AKŞENER partiye oy kaybettirdiği için mi aday gösterilmemiş. Eğer genel başkan olup hdp kadar oy alan bahçeli den daha fazla oy alır diye korkmuş olmasınlar sakın.
    Cevapla
  • Ötüken 8 yıl önce Şikayet Et
    Mhehape artık; gezicilerin, din düşmanlarının itibar gördüğü, gerçek vatanseverlerin horlandığı bir partiye dönüşmüştür. Adana Belediye başkanın mazlum din alimlerine hain demesi; gezi eylemlerini destekledim diyen birisinin izmir 2. sıradan aday gösterilmesi. Artık lütfen mhpye oy veren kardeslerimiz görsün bu gerçeği..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Formula 1 için heyecanlandıran açıklama: 2026 itibarıyla...
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Tavuk etine ihracat sınırlaması getirildi