5'te 5 paralosıyla yola çıktılar!

1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimlere hazırlanan AK Parti, Ordu'da aday tanıtım toplantısını düzenledi.

5'te 5 paralosıyla yola çıktılar!
5'te 5 paralosıyla yola çıktılar!
GİRİŞ 30.09.2015 18:46 GÜNCELLEME 30.09.2015 18:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un birinci sıradan aday olduğu Ordu'da, tüm adaylar çoşkulu geçen toplantıda tanıtıldı.

Altınordu'da Durugöl Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti İl Başkanlığı tarafından 1 Kasım'da yapılacak genel seçimler için milletvekili aday tanıtım toplantısında miletvekili adayları görücüye çıktı.

Toplantıda konuşma yapan Başbakan Yardımcısı ve Ordu milletvekili adayı Numan Kurtulmuş 1 Kasım'da yapılacak olan seçimlerin önemine vurgu yaparak 5 milletvekili istedi.

Kurtulmuş: Robotların Düğmesine Basıldı

Milletvekili adayları Numan Kurtulmuş, Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı ve Mehmet Kara'nın özgeçmişleri partililere okunarak tanıtıldı.

Ordu'nun tüm ilçelerinden yoğun katılımın olduğu aday tanıtıtım toplantısında konuşan  Numan Kurtulmuş "Bazı güçlerin seçim sonrasındaki ortamdan faydalanmak için kolları sıvadığını belirten Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Kirli hesaplarını ortaya koydular, Türkiye'yi bir kaos, kriz ortamına sürüklemek için ellerinden geleni yaptılar. 20 Temmuz'da Suruç'ta bombaların patlamasıyla robotların düğmesine basıldı ve terör örgütleri Türkiye'nin her yerinde faaliyete başladılar.  Onların istedikleri, arzu ettikleri bu ülkede kardeş kavgası çıkarmak, Türk'ü, Kürt'ü birbirine düşürmek. Buradan, Ordu'dan Osmanlı'nın çocukları, Selçuklu'nun torunları olarak diyoruz ki, bu ülkenin insanlarını birbirine düşürmeye kimsenin gücü yetmeyecek, bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek." dedi.

Gündoğdu: Yapamayacaksam Allah Nasip etmesin!

Aday tanıtım topantısının hemen öncesinde teşkilat mensupları ile bir araya gelen Ordu üçüncü sıra milletvekili adayı Metin Gündoğdu, tüm adaylar gibi seçmenlerin büyük coşkusu ile karşılandı. Durugöl Spor Salonu'nun tribünlerini gezen Metin Gündoğdu yaptığı açıklamada "Biz hizmet için buradayız. İnşallah Ordumuza ve Türkiyemize layık olacağız. Eğer hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılayamayacaksak, eğer görevi hakkıyla yerine getiremeyeceksek tüm samimiyetimle söylüyorum Allah bu görevi bize nasip etmesin." dedi.

"Oyunu at, oyunu boz"

Türkiye'de istikrarın sürmesini için tek başına iktidarın şart olduğunu ve siyasi partiler arasında bu iddiayı sadece AK Parti'nin taşıdığını belirten Gündoğdu "Eğer seçilirsem ben milletvekili olmayacağım, hemşehrilerimiz milletvekili olacak. Seçim sonrasında bu vatanın sahibi milletimizin iradesi iktidar olacak. Türkiye üzerinde sürekli oyunlar oynanıyor. Bu oyunu kuranlar 7 Haziran'ı fırsat bilerek saldırılarını arttırdı. Bunu açıkça görebiliyoruz. Karanlık oyunlara "dur" demek için 1 Kasım'da sandık başında olmalıyız. Oyunu at, oyunu boz." diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti Ordu'ya son dönemlerde yaptığı hizmetlerle halkın büyük çoğunluğunun desteğini aldı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Suudi Arabistan ve BAE'den İran'a operasyon darbesi! Tüm planı ABD'ye sızdırmışlar
Tarih verip yalvardılar: Türkler geliyor, acil bizi tanıyın...