Türkeş: Bu seçimin sorumlusu...

Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş, "Bu seçimin sorumlusu, 1 Kasım'da yapılacak seçimin sorumlusu, AK Parti değildir." dedi.

Türkeş: Bu seçimin sorumlusu...
Türkeş: Bu seçimin sorumlusu...
GİRİŞ 09.10.2015 14:41 GÜNCELLEME 09.10.2015 14:41
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

AK Parti Yenimahalle Teşkilatının düzenlediği iş adamları ile buluşma  toplantısına Başbakan Yardımcısı Türkeş, Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Eski  Başbakan yardımcıları Ali Babacan ve Emrullah İşler ile Ankara 2. Bölge  milletvekili adayları katıldı. 
 
Toplantıda konuşan Türkeş, iş adamlarına kendini tanıttı ve yeni bir  AK Parti'li olduğunu belirterek, "sizden birisiyim" ifadesini kullandı. 
 
Tuğrul Türkeş, 7 Haziran'da yapılan seçimden herkesin ders çıkardığına  dikkati çekerek, şöyle konuştu: 
 
"Bu dersleri okuyan, anlayan oldu, hala anlamamakta ısrar edenler  oluyor. Takdirini sizlere bırakıyoruz. AK Parti buradan ders çıkaran yapı oldu,  gayret etti. Fakat yanlışı gösterelim veya 'diğerini yanlış gösterelim' arzusu ve  isteği maalesef Türkiye'yi yeni bir seçime getirdi. Bu seçimin sorumlusu, 1  Kasım'da yapılacak seçimin sorumlusu, AK Parti değildir. Sandığa giderken, karar  verirken, tercihlerinizi yaparken, etrafınıza tercihlerle ilgili telkinde,  tavsiyede bulunurken, lütfen bunları dikkate alınız. Adamın biri çıkmış diyor ki;  'Ben 1 Kasım'dan sonra koalisyon şartları çıkarsa yaparım'. Şartlar mümkün olsa  kulağını tutup diyeceksin ki 'Aslanım, bu 1 Kasım seçimi senden sebep yapılıyor,  aklın neredeydi üç ay önce?' Bunların hepsini sizlerin, seçmenin, vatandaşın  doğru tahlil edeceğini düşünüyorum." 
 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • Tūrkoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Orayi fetheden kumantan ve fetheden ecdadin torulariyiz.Tūrk ve islam alemine hizmet.Allaha Rasūle ve millete hizmettir.Teşekkūrler.Yildirim Tuğrul Tūrkeş beyefendi.Allahim senden razi olsun.sana duam var.bahceli ve ekibine bdduam var.o kadar.
    Cevapla
  • Osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Bari sus!
    Cevapla
  • Yūksel 8 yıl önce Şikayet Et
    Mūbarek cuma gūnū .Rabbim belki duami kabul eder.Rabbim sana ve ailene dūnyada ve ahirette iyilikler gūzellikler nasip etsin.bahceliyide dūnyada ve ahirette cezalandirsin.amin.amin.veselemūn alel mūrseliyn velhamdūlillehi Rabbil alemiyn...
    Cevapla
  • Īşilak 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adamdi başğum benim.Adam gibi adam evladi yetiştirmiş seni Başbuğum.Rabbim yolunu yolumuzu acik etsin.Rabbim Tūrk ve islam alemine hayir olani verecek insallah.
    Cevapla
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    akparti mhp kolisyonu çok güzel ourdu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!