MHP, CHP, BBP, SP ve DP'den 30 kişi AK Parti'de

Milliyetçi camianın önemli isimlerinin katılığı 3000 kişilik buluşmada, MHP, CHP, BBP, SP ve DP'den yaklaşık 30 kişi AK Parti'ye geçti.

MHP, CHP, BBP, SP ve DP'den 30 kişi AK Parti'de
MHP, CHP, BBP, SP ve DP'den 30 kişi AK Parti'de
GİRİŞ 27.10.2015 11:54 GÜNCELLEME 27.10.2015 11:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başkanlığını Ordu Millietvekili adayı Metin Gündoğdu'nun yaptığı Yerli Düşünce Derneği tarafından düzenlenen "Fikirde bir, Gönülde Birlik" buluşmasında önemli anlar yaşandı. 

Milliyetçi camianın önemli isimlerinin katılığı 3000 kişilik buluşmada farklı partilerden 30 kişi AK Parti'ye geçti. Ak Parti'ye katılanların rozetleri Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş tarafından takıldı.

Milliyetçi Camianın önemli isimleri AK Parti'de Buluştu

AK Parti’ye geçenler arasında MHP’de yöneticilik de yapan işadamı Nedim Şahin, Çayıralan eski Belediye Başkanı Halil İbrahim Aha, Korgan'da uzun yıllar BBP ilçe başkanlığı yapan Sezai Yaldız, DYP eski yönetim kurulu üyesi ve Kızılay Derneği Korgan Şube Başkanı Saim Değer, SP'den bir dönem Tepealan Belediye Başkanı ve CHP'den Belediye Meclis üyesi seçilen Mustafa Adaş, Korgan Tarım Kredi Kooperatif'i Başkanı Mehmet Beldağ da vardı.

Yerli Düşünce Derneği Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili adayı Metin Gündoğdu, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz başta olmak üzere 3 bin kişinin üzerindeki katılımcılara hitap etti.

"Buradaki Herkes Ailem"

Gündoğdu yaptığı konuşmada, “Bugün burada olan gönüldaşlarımız partiler üstü bir davranış sergilemişlerdir. Dava şuuru ile hareket ederek milli iradenin sesi olmuşlardır. Burada toplanan herkes benim ailemin bir ferdidir. Hepiniz benim akrabamsınız. Ülkemizin ve bölgemizin sorunları yerli ve milli düşünceye sahip,  tecrübeli, birikimli, dünyayı doğru okuyan kadroların uygulayacağı politikalarla çözülür. Milliyetçiliğimizin gereği olarak ülkemize büyük hizmetler kazandırdık ve kazandırmaya da devam ediyoruz. Bizim Milliyetçilik anlayışımız ırk temeli üzerine oturmaz, kapsayıcı, kucaklayıcı ve bütünleştirici bir milliyetçiliği benimsedik." şeklinde konuştu.

"Yük Olmaya Değil Yük Almaya Geldim"

Metin Gündoğdu, gençlik yıllarından beri sürekli toplum ve cemiyet hizmetlerinde bulunduğunu, Ordu ve ülke sevdalısı olduğunu belirterek şunları söyledi “Ordu'ya yük olmaya değil, sizlerden yük almaya geldim. Ben halkın içinden gelen, milliyetçi düşüncelerle yoğrulmuş biriyim. Geçmişim belli. Bu geçmişimle gurur duyuyorum. Ülkeme ve milletime sevdalıyım. Bu sevda beni buralara getirdi. 20 yıllık siyasi geçmişimde hep milletin, ülkenin menfaati yanında durdum. Milliyetçilik milletini sevmeyi, onu yüceltmeyi gerektirir. Küçük olsun benim olsun anlayışıyla değil, büyük olsun ve herkesi kucaklasın anlayışıyla özdeşleşen bir milliyetçiliği benimsiyoruz. Bu itibarlaülkemizin tüm farklılıklarını, tüm renklerini birer zenginlik olarak görüyoruz. Milliyetçiliğimizin temelinde, merkezinde inançlarımız ve kültürel değerlerimiz vardır. Siyasetimizin amacı, bizi millet yapan bu yüce değerlerimizi korumak, yeni nesillere aktarmak ve yaşatmaktır. Bu yüce değerler insanımızın, milletimizin adeta ruhudur. Ruhunu kaybeden insan, ruhunu kaybeden millet yaşayabilir mi? ” dedi.

"Metin Bey'in Bu Kadar Akrabası Varsa..."

Konuşması sırasında sık sık Metin Gündoğdu'ya atıfta bulunan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gündoğdu'nun "Burada bulunan herkes benim akrabamdır" sözlerine karşılık olarak "Eğer Metin Bey'in sizler gibi bu kadar akrabası varsa bu iş bitmiştir." dedi.

Kurtulmuş'un bu sözlerinin ardından salonda büyük alkış koptu. Kurtulmuş "Bu seçimde MHP'li kardeşlerimizin vereceği oylarla AK Parti'nin tek başına iş başına geleceğine inanıyorum. Güçlü bir şekilde geleceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    allah yardımcımiz olsun amin
    Cevapla
  • yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    allah yardımcımiz olsun amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı