Demirtaş resmen alay etti, skandal 'çark'

7 Haziran'da Türkiye Partisi'yiz diyerek oy toplayan HDP Genel Eş Başkanı Demirtaş şimdi ''Biz böyle bir şey kastetmedik'' dedi.

Demirtaş resmen alay etti, skandal 'çark'
Demirtaş resmen alay etti, skandal 'çark'
GİRİŞ 11.04.2016 02:11 GÜNCELLEME 11.04.2016 12:53
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

HDP Genel Eş Başkanı Selahattin Demirtaş 7 Haziran seçimlerinde Biz Türkiye partisiyiz diyerek oy oranını arttırmıştı. HDP'nin İstanbul'da ki kongresinde Demirtaş alay edercesine dediklerini inkar etti. 

İTİRAFTA BULUNDU

HDP İstanbul İl Örgütü 1. Olağanüstü Kongresi Selahattin Demirtaş ve diğer partililerin katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapıldı. Kongrede konuşan Selahattin Demirtaş HDP’ye oy verip pişman olanlarla adeta alay etti.

'Türkiye Partisiyiz' diye herkesi kandırdığını itiraf eden Selahattin Demirtaş, ''HDP bizi kandırdı diyenler; HDP daha önce hepimiz tek dil, tek millet olacağız mı diyordu? Ezilenlerin ortak partisi olarak tarih yazıyoruz. Tek dil, tek ırk diyen partiler Türk ırkçı partisi, Türk kemalist partisi, Türk İslami partisi olabilir ama Türkiye partisi olamaz. Onların kastettiği Türkiye'lilik faşistliktir. Ortak vatan dememizin sebebi Kürdistan'ın Türkiye'ye taşınmış olmasıdır. Türkiye'de büyük Kürt yoğunluğu olmasıdır. HDP ortak vatan diyorsa Kürdistan'ın en büyük parçasını bu ülkeye kattığı içindir. Gönülsüz veya gönüllü'' şeklinde konuştu. 

YORUMLAR 87
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    biz türkiye partisiyiz dedigini ben bile kac defa duydum,türklerde sana inandi ve %15 oy verdi,2 ay bile gecmeden doguda insanlari ayaklanmaya cagirdin,allahdan pesine takilan olmadi.yanina birde figeni aldin o tam tuzu biberi oldu ,kusura bakma selatin efendi , halkin sana güveni kalmadi.
    Cevapla
  • Ispiral 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir kürt olarak sizden nefret ediyorum pis ermeniler sizi turk vatandasi olarak ta canim sana feda ey vatanim
    Cevapla
  • Osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Rüzgar gülü!..
    Cevapla
  • fedai 8 yıl önce Şikayet Et
    ne partisi olursan ol bu saaetten sonra degeri yok tarih yazanlari goruyoruz onlar kahraman askerlerimiz.sunuda ogrenin hainler o kahramanlarin icinde kürt yigitlerde var.senin gibilerin yeride lagimlar olacak bundan sonra.sen olsa olsa emperyalist batinin partisi olabilirsin
    Cevapla
  • Destan 8 yıl önce Şikayet Et
    Su kiliksizin degersiz laflarini haber yapipda sinitleri ziplatmayin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...