AK Parti Çanakkale İl Başkanlığından 25.000 Lokum

AK Parti’de yeni kurulan 65. Hükümetin güvenoyu almasının ardından AK Parti Çanakkale İl Teşkilatı ilgi çekici bir etkinliğe imza attı.

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığından 25.000 Lokum
AK Parti Çanakkale İl Başkanlığından 25.000 Lokum
GİRİŞ 01.06.2016 17:01 GÜNCELLEME 01.06.2016 17:01

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı öncülüğünde 65.Hükümetin güvenoyu alması sonrasında Çanakkale Merkez ve 11 İlçesinde eş zamanlı olarak vatandaşlara lokum ikramı yapıldı.

‘Tatlı Yiyelim Tatlı Konuşalım’ Teması ile gerçekleşen etkinlikte vatandaşlara içinde lokum bulunan üzerinde Başbakan Binalı Yıldırım’ın resmi ve “Hayırlı Olsun” yazılı poşetlerle lokum ikram edildi.

İl Başkanı Yeşim Karadağ yaptığı açıklamada AK Parti’de gerçekleştirilen bayrak değişimi ve 65. Hükümetimizin aldığı güven oyu nedeniyle bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek, ‘Çanakkale Merkez ve 11 İlçemizde eş zamanlı olarak yaptığımız etkinlikte Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binalı Yıldırım’ın kurduğu 65. Hükümetimizin güven oyu alması sebebiyle vatandaşlarımıza yaklaşık 25.000 adet lokum dağıtımı gerçekleştirildi. Hükümetimiz aldığı güvenoyundan sonra icraatlarına hız kesmeden sürdürecektir. AK Parti 14 yıldır olduğu gibi ‘Kutlu Yürüyüşe Devam’ edecektir” dedi.

Bayrağı devreden bir önceki Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’ na bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı minnettar olduklarını ifade eden Karadağ; “Sayın Ahmet Davutoğlu kendisinin de ifade ettiği gibi her zaman bu davanın bir ferdi olmaya devam edecektir. Yaptığı hizmetlerden dolayı her zaman kalbimizde yeri müstesna olacaktır” dedi.

Yeniden AK Parti Grup Başkanvekilliğine seçilen Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ı tebrik eden Karadağ, “Çanakkale Ankara’da güçlü bir şekilde temsil edilmeye devam edecek. 7 Haziran seçimlerinden bugüne Çanakkale’ye yönelik artan yatırımlarda, yarım kalan projelerin devamında milletvekilimiz Bülent Turan’ın çok katkısı oldu. Devam eden göreviyle hiç şüphemiz yok ki hız kesmeden hizmetlerin ve yatırımların devamı gelecektir” dedi.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış