Ak Parti'nin yeni reklam filmi Video

CHP’nin Aile Sigortası, Çocuk bütçesi ve İşçi konulu reklamlarının ardından AK Parti, seçim kampanyasının ilk reklam filmini önceki gün televizyonda yayınladı.

GİRİŞ 07.05.2011 10:08 GÜNCELLEME 07.05.2011 10:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

“Hayaldi gerçek oldu” başlıklı filmde, Temmuz 2007 seçiminden önce açılışı yapılan Bolu Dağı Tüneli anlatıldı. Reklamda, “12 hükümet, 16 bakan eskiten Bolu Tüneli’nin Ak Parti iktidarı döneminde tamamlandığı” belirtildi.

Fon müziğinde, “Dağlar, dumanlı dağlar” türküsünün kullanıldığı 46 saniyelik filmde kamyoncu Alaettin Çay, Bolu geçişinin zorluğunu anlatıyor. Kamyoncunun Bolu Dağı kaygısının sona erdiğini belirten Çay, “Yapanlardan da sebep olanlardan da Allah razı olsun.

Bu kadar yani” diyor. Kamyon direksiyonundaki Türk bayrağı simgesiyle başlayan klipte kamyonların değişmez yazısı “Maşallah”, yaygın ve yanlış kullanımıyla “Maşaallah” şeklinde görünüyor ve onu nazar boncuğu tamamlıyor.

CHP’nin internette yayına verdiği “Kamyoncunun gerçekleri” adlı 20 saniyelik filmde ise fon müziği olarak “Tarlaya ektim soğan” türküsünün “Oy niye hanım niye/Öldüm yar, yar diye diye” dizelerine karşılık gelen saz ezgisi çalıyor. CHP’nin filmini de gerçek bir kamyoncu seslendiriyor.

Kamyonun arka tamponunda “Gerçekti hayal oldu” yazısı görünmeden önce kamyoncu “Kamyoncuyum. Zamlar yüzünden depoya yağ koyar olduk. İş güç de yok. Tünel orada da kamyon da kapıda. Ekmek paramız gerçekti, hayal oldu” diyor.



 
YORUMLAR 6
  • aydın temel 12 yıl önce Şikayet Et
    umarım bizim hayalimizde gerçek olur. 35 yaşındayım bizim tekman la erzurum arasını 65 km ye düşüreceği söylenen yolun yapılacağını duyuyorum.ama 100 metresine enaz 100 çukur düşen 150 km lik yoldan kurtulamadık bir türlü son beş yıldır da seneye seneye diye avunduk bakalım bu sene ne olacak.
    Cevapla
  • hikmet yücel 12 yıl önce Şikayet Et
    adana niğde nevşehir kırşehir. bu istikamettede özellikle adana niğde arasında yapılan yollar ve tüneller bence muuhteşem.daha önceki yıllarda o yollardan sürekli seyahat ettiğim için biliyorum.yıllardır dandik gülek geçidi vardı o kadar.şimdi ise 9-10 tünel kimisi 200 metre kimisi 700-800 metre çok güzel oldu maşallah.aslında 20-30 yıl öncesinden yapılmalıydı ama o kadar çok yemişlerki vakitleri olmamış bu hizmetleri yapmaya.yapanların ellerine sağlık.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 12 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti yaptıklarını, chp ise yapacakları hayalleri reklam yapıyor!!.. .
    Cevapla
  • mysel 12 yıl önce Şikayet Et
    Malzeme bol.... Anlayana bu da yeter ama nerdeeeee...hani rahatlık rahatsız ediyor derler ya işte öyle AKP karşıtlarının durumu.Anlamadığım bu insanlar AKP den önce hangi ülkede yaşıyorlardı.Hiç mi kıyas yapma yeteneğiniz yok.Neden hep aynı yöne bakıyorsunuz, bu vatanı düşünenin bir siz olduğunu mu zannediyorsunuz?veya siz olmazsanız vatan elden gider mi zannediyorsunuz.yanılıyor ve aldanıyorsunuz.zaman geçtikçe ülkeye gerçek zararı sizlerin verdiği ortaya çıkacak ve çıkıyor.AKP başardıkça siz batacaksınız ve bunu da çok iyi biliyorsunuz.diğerleri, hey size söylüyorum....nerdeeeee...
    Cevapla
  • abdullah birisi 12 yıl önce Şikayet Et
    yaw bunun neresi yeni. yemin ederim haber7, artık habercilik anlayışından zerre nasip almadığını aynel yakin görüyorum. yazık yaw
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek
TCMB Başkanı Karahan: Enflasyonda belirgin düşüşe kadar sıkı para politikası sürecek