MHP'li Yeniçeri'den, Hakan Şükür'e destek

MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün, Türklükle ilgili sözlerinin çarpıtılmasının ahlaki olmadığını söyledi.

GİRİŞ 25.02.2013 15:12 GÜNCELLEME 25.02.2013 17:04
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Özcan Yeniçeri, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, gündemle ilgili değerlendirmeleri sırasında Hakan Şükür'ün, "Etnik olarak kimlik peşinde olmanın yanlış olduğu, ekmeğini yeyip, suyunu içtiği memleketinin evladı olduğu ve kendisini Türk olarak gördüğü' ifadelerinin, "Hakan Şükür Türk olmadığını söyledi." şeklinde istismar edilmesini eleştirdi.

Şükür'ün sözlerinin çarpıtılmasının ahlaki olmadığına işaret eden Yeniçeri, "Hakan Şükür, Arnavut asıllı Türk yurttaşıdır. Ve kendisi bu yönü itibarıyla Türk oğlu Türk'tür. İnsanlar kendilerini ne hissediyorlarsa odur. Ortak tarihin, coğrafyanın ve inancın çocukları aynı millettir. Unutmamak gerekir ki Türklük bir kan meselesi değil kalp meselesidir." dedi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 25
  • janberk kazan 11 yıl önce Şikayet Et
    ırkçılık. bende türk değilim.türkiye vatandaşıyım.aslımızı inkarmı edelim.almanyada yaşayan bir türk almanmı oluyor.ayrıca sadece bir ırkı temsil eden isimler ortak olarak lullanılamaz
    Cevapla
  • yüksel pınar 11 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler. hakan şükürü yerden yere vuranlara en güzel cevabı vermiş helal olsun.
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    Bizler bu sitede futbol yorumculuğunu destekledik. Kıskananların aksine bunun da bir toplumsal etkinlik yorumladık.
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    Bu gönül konusu oldu,destek-köstekle ilgisi yok. Bir defa çok ayıp ben buyum ben şuyum demek.Hani vali olup babasını getirttirene babası:-Oğlum ben sen adam olamazsın,dedim,demiş.İş etiketlerde değil.Ne olursan ol.Kime ne ?Şimdiye kadar Hakan ŞÜKÜR'ü kimse ne olduğunu düşünmemişti ve düşünmezdi.Fakat deseydi ki:Hepimiz terörün bitmesini isteyen iyi niyetli insanlarız.Bunun dışındaki oynanan ve oynanacak oyunlara da karşıyız.Kimin ne olduğu değil ne olacağı önemli.Omuz omuza ne çilelerle İstiklal Marşı'mızla şimdiki rahat hayattayız.Çalışalım dünya bizi Seul'deki gibi alkışlasın.Çalışırsak hem kendimize hem de insanlığa faydalı oluruz.Herkes kendi gücünce durmadan çalışsın.Vesire vesaire.
    Cevapla
  • bilal redkit 11 yıl önce Şikayet Et
    mhp. var mi turk siyasi tarihinde boylesine kuru gurultu bi parti? arada cikiyor pamukoglu, uzan falan.. ama kuru gurultu deyince ben mhp yi tek gecerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnak'ta sel sularına kapılan anne ve çocuk böyle kurtarıldı
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi