Kocasını sokak ortasında tabancayla vurdu

Erzurum'da bir kadın, kocasını silahla vurduktan sonra polisi arayarak teslim oldu.

GİRİŞ 23.09.2014 13:57 GÜNCELLEME 23.09.2014 14:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Lalapaşa Mahallesi 50. Yıl Caddesi'nde Kezban K. (36), kaldırımda yürüyen eşi Ersin K'yi, Kazım Karabekir İş Merkezi önünde silahla vurdu.

Eşini karnından yaraladıktan sonra, polisi arayarak, "eşini vurduğunu" ihbar eden kadın, ekipler bölgeye gelene kadar burada bekledi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıyı, Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Kezban K. ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek, önlem aldı. Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekibi de çalışma yaptı.

Bu arada görgü tanıklarından Harun T, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın yanında gerçekleştiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Kadın, adamı burada yakaladı. Adam yürüyordu, 'dur' dedi. Silahını çantasından çıkardı, hiçbir şey konuşmadı, direk vurdu adamı. Vurduktan sonra, başında bekledi. Ben yanına gittim, 'Silahı çantana koy' dedim.

Sonra silahı çantasına koydu. 'Abla ne yaptın sen' dedim. 'Benim üstüme gelme, ben zaten buradayım, bir yere gideceğim de yok. Polisi arıyorum' dedi. Sonra polisi aradı. Adama 'Çoluğun çocuğun var, çoluğundan çocuğundan haberi olmayan insanın burada ne işi var, ölsün' dedi."

Kadının, ambulans gidene kadar adamın yanında beklediğini anlatan Harun T, "Hiç gitmedi, kaçmadı, burada bekledi. Vurduktan sonra da polisi kendisi aradı. Hatta gömleğini, adamın yarasına saran arkadaşımız oldu. Ona da 'Bırak ölsün' dedi" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    HERHANGİ BİRİ. Burada aslan ve yavrularından bahsetmiyoruz. Mevzu bahis değil zaten.Erkekliğin hangi kitabında yazar namusunu ve şerefini terketmek. Hangi kitap yazmış çocuğunu bırakıp kaçmayı. Afrika belgesellerini örnek gösterir gibi yazmanında bi mantığı yok.
    Cevapla
  • Cüneyt Bekmezci 9 yıl önce Şikayet Et
    bahadır'a. arkadaşım, Ben 25 senelik evli 15 yaşında 5 çocuk babasıyım. Aynı zamanda mutlu bir yuvam var. Terbiye başka şey şiddet, dayak başka bir şeydir. 50 yaşıma geldim. Bu güne kadar Dayakla ne terbiye edeni ne de terbiye olanı gördüm. Dikkat çekmek istediğim, şahsi meselem değil toplumsal yaramızdı. basının kadına şiddeti haber yapmasında kadının korunması değilde aile düzeninin yıkılmak istenmesi yattığını düşünüyorum.
    Cevapla
  • asil çığlık 9 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun. kadınların ahlakn ve vicdanen ne kadar tükenmiş olduğunun edebin insanlığın (özelliklede kadınlarda) nasıl dibe vurduğunun en bariz örneğiiii :(((( yazıklar olsunnnnnnn
    Cevapla
  • Herhangibiri 9 yıl önce Şikayet Et
    Duygularınızla yorum yapıp günaha ortak oluyorsunuz kanımca. Burda kadına yazık olmuş ahiretteki durumu vahim.Allah'ın kitabında kadının kocasına yaptırım gibi bir şey yok bırakın vurmayı.Kadın adama ne çektirdiki adamcağız çoluğu çocuğu da terketmek zorunda kaldı bi sorun bakalım.Adam eve gelince huzuru tattıran bir kadını kocası niye bıraksın.Günümüz kadınları erkekleşmiş durumda en büyük sorun bu fıtrat bozuldu..
    Cevapla
  • bahadır 9 yıl önce Şikayet Et
    cüneyt e . Hocam çocuklara sorun demişinde senin ya çocuğun yok ya yeni evlisin bilmem.Ama o evdeki sertlik gayet normal.Evde çocuklara sert anne disiplini sağlar.Erkek gevşektir biraz.İş güç yorgunluk derken biraz gevşer ama aile kadını öyle değildir yeri gelir sert olur yeri gelir erkek kıyamaz anne vurur çocuğa.Yıllar geçince çocuklar anlarki annenin o sertliği ve babanın ağırlığı çocukları disipline etmiştir.Yani evde yeri gelince annenin sertliği ve babanın ağırlığı iyidir. Bu kadıncağızda belliki burnundan getirilmiş.Vurduktan sonra ufacık pişmanlık bile yoksa o kapta artık boş yer kalmamış adam kadının kabını ağzına kadar doldurmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe Beko kaybetti! Son düdükle ortalık karıştı
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!