Sivil trafik polisi bacağından vuruldu

Başakşehir'deki Dolapdere Sanayi Sitesi'nde alacak meselesi yüzünden çıkan tartışma sırasında, sivil bir polis silahla bacağından yaralandı.

Sivil trafik polisi bacağından vuruldu
Sivil trafik polisi bacağından vuruldu
GİRİŞ 02.03.2016 21:34 GÜNCELLEME 02.03.2016 21:34

Olay saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa T., alacak-verecek meselesi nedeniyle, daha önce çalıştığı soyadı öğrenilemeyen Mehmet adlı kişiye cep telefonuyla tehdit mesajları göndermeye başladı. Bunun üzerine, Mehmet adlı kişi, Mustafa T. ile anlaşmak için kendisini işyerine çağırdı.

Bir süre önce ameliyat geçirdiği öğrenilen işyeri sahibi, alacaklı Mustafa T.'yi ikna etmesi amacıyla, kendisini ziyaret etmek için Van'dan gelen sivil trafik polisi damadı Uğur Çakır'ı da buluşmaya çağırdı. İşyerine gelen Mustafa T., bir süre işyeri sahibi ve sivil polis memuru Uğur Çakır ile tartıştıktan sonra ayrıldı.

SİLAHIYLA DÖNDÜ

Daha sonra, silahıyla birlikte işyerine dönen Mustafa T., belinden çıkardığı tabancayı Uğur Çakır'ın bacağına doğrultarak ateş etmeye başladı. Bacağına isabet eden kurşunla yere yığılan Çakır ambulansla hastaneye kaldırırken, polis güvenlik şeridi çekerek çevrede önlem aldı. Sivil trafik polisini vuran saldırgan Mustafa T. ise olay yerinden kaçtı. Ancak zanlı kısa süre içinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve Başakşehir Polis Merkezi'ne götürüldü.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den son dakika Türkiye açıklaması
Gazze'ye havadan bırakılan yardım paraşütleri açılmadı! Çok sayıda ölü ve yaralı var