Fucidin krem ne için kullanılır? Fucidin krem sivilceye için kullanılır mı? Fucidin krem 2022 fiyatı...

Fucidin krem, sivilce ve ciltte oluşan yaralar için kullanılan kremdir. Tek başına kullanılan krem açık yaralar dışında direkt olarak sorunlu bölgeye uygulanabilir. Özellikle sivilce izleri için oldukça etkili olan krem doktor kontrolünde kullanılması gereklidir. Peki Fucidin kremin faydaları nelerdir?

Fucidin krem ne için kullanılır? Fucidin krem sivilceye için kullanılır mı? Fucidin krem 2022 fiyatı...
Fucidin krem ne için kullanılır? Fucidin krem sivilceye için kullanılır mı? Fucidin krem 2022 fiyatı...
GİRİŞ 22.04.2022 17:19 GÜNCELLEME 22.04.2022 17:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fucidin krem, sivilcelerin tedavi edilmesinde ve kurutulmasında etkili bir krem olduğu bilinmektedir. Eczaneden reçetesiz alınan krem, doktor tavsiyesiyle kullanılmaya başlanmalıdır. Değişik cilt tiplerinde farklı sonuçlara neden olacağından doktor kontrolünde kullanılması gerekir. Çok güçlü etkisi olan Fucidin krem, kaşıntı ve yanıkların tedavi edilmesinde oldukça etkilidir. 

Fucidin Krem Nedir?

Birçok cilt problemlerinin tedavi edilmesinde etkili olan Fucidin krem, doktor tavsiyesi üzerine kullanılmaktadır. Kişi kendi cilt tipini biliyorsa ve sorununun farkında olarak bu kremi kullanması uygun görülür. Güçlü etkiye sahip olduğu için hassas ciltlerin tahrip edilmesine yol açabilir. Sivilce ve akne problemi olanların sorunlu bölgeye düzenli olarak kremi uygulamaları gerekir. Bir süre sonra sivilceler kurumaya başlar. Aynı zamanda daha önceki zamanlardan kalma sivilce izlerinin de tedavi edilmesine yardımcı olmaktadır. 

Fucidin Krem Ne İçin Kullanılır?

Cilt problemleri için kullanılan krem sivilce ve lekelerin tedavi edilmesi için kullanılabilir. Cilt tipi uygun olanların sorunlu bölgelerine uygulayarak tedavi etmeleri uygun görülür. Cilt kesiklerinin daha çabuk iyileşmesini, yaraların iz bırakmadan geçmesini, sivilce, yara, sinek, böcek, arı ısırıklarında kullanılmaktadır. Halk arasında daha çok sivilce ve sivilce izleri için kullanılmaktadır. Çok sert ve güçlü bir etkisi olduğundan doktora danışmadan kullanılması cilde verebileceği herhangi bir yan etkiden dolayı tavsiye edilmemektedir. Vücudun herhangi bir gölgesinde çıkan yara, sivri sinek ve sivilce için kullanılabilmektedir. Mantar, enfeksiyon, iltihap gibi problemlere karşı başvurulan en etkili kremlerdir.

Fucidin Krem Yan Etkileri

Güçlü bir yapıya sahip olan Fucidin, ciltteki yara ve sivilce izlerini yok etmek yerine başka sorunlara da yol açabilir. Özellikle hassas cilde sahip olanların kullanmadan önce muhakkak doktora danışmaları önerilmektedir. Kremi kullanırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur ise açık yaralara direkt olarak uygulanmamasıdır. Henüz kanayan ya da kabuk bağlamamış yaraların üzerine uygulanırsa cildin daha çok tahrip olmasına neden olabilir. Ağız yoluyla alınması da uygun değildir. Yani ağız ve dudak içinde çıkan herhangi bir yaraya uygulanmamasına özen gösterilmelidir. 

Fucidin Krem Fiyatı Nedir?

2022 Ocak ayı itibariyle 20 gr fiyatı 23 TL olarak belirlenmiştir.

YORUMLAR 1
  • Benden söylemesi 3 yıl önce Şikayet Et
    Şiddetli baş ağrısı yapar tavsiye etmem
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nüfus oranları açıklandı! Çocuk sayısı ile ilgili korkutan rakam
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor