Koronavirüse karşı uyaran doktor yoğun bakımda dua bekliyor!

Diyarbakır'da bulunan pandemi hastanesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Anestezi ve Yoğun Bakım Uzmanı Doç. Dr. Hakan Akelma geçtiğimiz aylarda "Benim tanık olduklarımı gören biri, evden dışarı çıkmazdı" sözleriyle gündem olmuştu. Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile koronavirüse yakalandığını ve dua beklediğini söyledi.

GİRİŞ 01.01.2021 12:54 GÜNCELLEME 01.01.2021 13:37
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da, pandemi hastanesine dönüştürülen Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Anestezi ve Yoğun Bakım Uzmanı Doç. Dr. Hakan  Akelma'nın 17 Aralık günü yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Bir süre evinde tedavi edilen Akelma, durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılarak, görev yaptığı yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

 

 

'Tanık olduklarımı gören biri, evden dışarı çıkmazdı'

Daha önce "Benim tanık olduklarımı gören biri, evden dışarı çıkmazdı" diyen Akelma, yüksek akışlı oksijen terapisi gördüğünü bildirdi. Başhekim Yardımcısı da olan Akelma, sosyal medyadan paylaştığı videoda, "Değerli arkadaşlar yüksek akışlı oksijen terapisi alıyorum şu an. Yanında da cipap, alıyorum. Şu an akciğerlerimde bir düzelme ve toparlanma var. Cipap ve high flow bu şekilde almaya devam edersem toparlanırım. Dualarınızı en yüksek perdeden bekliyorum" dedi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 30
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen bu hastalığı hafife almayalım ve elimizden geldiğince, imkanlarımızın hepsini kullanarak korunalım. Kendinize acımıyorsanız, çevrenizdeki insanlara bulaştırmaktan imtina edin. Bu işin kul hakkı tarafı da var.
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin
    Cevapla
  • Hyr 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcın olsun. hayırlı şifa versin inşallah.
    Cevapla
  • Doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şifalar versin.
    Cevapla
  • Gazi38 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah hayirli sifalar versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe