Kokusu ve tadı yüzünden tercih edilmeyince karışım geliştirdiler!

Şifa kaynağı olarak bilinen ve zengin vitaminler içeren Kudret Narı, tadı ve kokusu nedeni ile çok tercih edilmeyince farklı bir karışım geliştirildi

Kokusu ve tadı yüzünden tercih edilmeyince karışım geliştirdiler!
Kokusu ve tadı yüzünden tercih edilmeyince karışım geliştirdiler!
GİRİŞ 07.05.2021 19:37 GÜNCELLEME 07.05.2021 19:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İnsanlar tarafından şifa kaynağı olarak bilinen ve özellikle Yalova ve Bursa illerinde yetiştirilen, Akdeniz yöresinde ve Düzce’de de yetiştirilmeye başlanan Kudret Narı, içerisinde bulundurduğu birbirinden farklı zengin besinler ile şifa dağıtıyor.
 

Mersin'de 'hayatta virüse yakalanmam' diyen doktor koronavirüs oldu!


Mide rahatsızlığı olan insanlar tarafından tercih ediliyor

Kokusu ve tadı sebebi ile vatandaşların tercih etmediği ürün haline gelmeye başlayan Kudret Narı için Düzce’de Arı Mucizesi Akademisi tarafından özel bir çalışma yapıldı. İçerisinde bulundurduğu Fosfor, Potasyum, Kalsiyum, Bakır ve Demir mineraline ilaveten A, B1, B2 ve C vitaminleri de barındıran çok zengin bir içeriğe sahip olan Kudret Narı, 1 yıl boyunca zeytin yağında fermente edildi. Daha sonra tadı ve kokusunun değişmesi ve daha güçlü şifa olması için bal ve propolis ile zenginleştirildi. Tadı ve kokusunun değiştirildiği ve mide rahatsızlığı olanlar tarafından tercih edilmeye başlanan ürün yoğun bir şekilde alıcısı ile buluşuyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Devran 2 yıl önce Şikayet Et
    Müthiş faydası var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor