Son Dakika... Bakan Koca'dan 10 il uyarısı! Bu şehirlerde daha az güvendesiniz!

Son dakika haberi.... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca illere göre haftalık vaka sayısını duyurdu. Bakan Koca, "Son haritaya göre yeni vaka yoğunluğunun en yüksek olduğu il Rize." dedi.

Son Dakika... Bakan Koca'dan 10 il uyarısı! Bu şehirlerde daha az güvendesiniz!
Son Dakika... Bakan Koca'dan 10 il uyarısı! Bu şehirlerde daha az güvendesiniz!
GİRİŞ 28.08.2021 11:07 GÜNCELLEME 28.08.2021 12:51
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Türkiye genelinde haftalık vaka sayısı belli oldu. Sağlık Bakanı Koca, "14-20 Ağustos arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız veya gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz. Son haritaya göre yeni vaka yoğunluğunun en yüksek olduğu il Rize." açıklamasında bulundu.

Son haritaya göre yeni vaka yoğunluğunun en yüksek olduğu il Rize.

Covid-19 laboratuvarda mı üretildi? ABD istihbarat dairesinden açıklama!Covid-19 laboratuvarda mı üretildi? ABD istihbarat dairesinden açıklama!

KORONAVİRÜS VAKA SAYISI EN ÇOK ARTAN İLLER!

Bakan Koca, "BU 10 ŞEHİRDEN BİRİNDEYSENİZ! Bayburt, Gümüşhane, Kayseri, Gaziantep, Kilis, Bolu, Hakkâri, Nevşehir, Sinop, Kars: 14-20 Ağustos arasında vaka sayıları bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz! Bu şehirlerden birindeyseniz, öncesine göre daha az güvendesiniz. Çözüm belli." paylaşımında bulundu.

Bakan Karaismailoğlu duyurdu: Çalışmalar hızla devam ediyorBakan Karaismailoğlu duyurdu: Çalışmalar hızla devam ediyor

Bakan Koca'dan son dakika İstanbul açıklaması: Hepimiz birden sevinebiliriz...Bakan Koca'dan son dakika İstanbul açıklaması: Hepimiz birden sevinebiliriz...

Öğretmenlerin yüzde kaçı aşılandı? Bakan Koca açıkladıÖğretmenlerin yüzde kaçı aşılandı? Bakan Koca açıkladı

Müjde gibi gelişme! Bakan Koca 'Son dakika' diyerek duyurduMüjde gibi gelişme! Bakan Koca 'Son dakika' diyerek duyurdu

YORUMLAR 76
  • Almanya 2 yıl önce Şikayet Et
    Hergün çikip boş laklaklar. İşimizi gücümüzü bırakıp her saat korona verilerini takip edip hergün değişen belirtilerini takip etsek.. Aş ve işimizden olur açlıktan gebeririz.. At ın ölümü arpadan sa.. Aslanın ölümü meydanda olsun. Korona var diye eve kapanıp nerdeyse karımızı da korkudan korona sanacağız.
    Cevapla
  • Almanya 2 yıl önce Şikayet Et
    Resmen insanları daha çok bu gereksiz verileri açıklayarak hastalığı bir yerden diğer yere ulaşmasına sebeb oluyor.. veya arkasında politik çıkarlar varki.. Korona değil koronanin dedesi gelse kimse yerini mülkünü birakipta bu il güvenliymiş diye biryere gitmez çok şükür. Zamanında radyasyon yemiş bölgenin insanları.. korona diye geçiriyorlar.. çünkü o insanlar da halen radyasyonun bıraktığı rahatsızlık var. Çikipta Rusyaya tazminat açılmış mi gördüğümüz zarardan.. herşeye korona demek kolay..
    Cevapla
  • Yaniliyorumdur.u 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni varyant var derim ben. Herzaman rizeden başladi öncekiler Allah Korusun
    Cevapla
  • CABBAR 2 yıl önce Şikayet Et
    aşı sırası gelip aşı olmayan coronaya yakalanırsa,tedavisini parayla yapın.
    Cevapla
  • Reel 2 yıl önce Şikayet Et
    Sigara içip, içki kullanıyor isen de tedaviler paralı olmalı. Mantığa bak. Sen çok zekisin. İçeriği ve geleceği net olmayana tereddüt göstereni imgeliyor ve bunu yaparken içerik ve geleceği net olmayanı yani bilmediğini savunuyorsun. Cehaletin en dibi bilmediğini savunmaktır. Ol aşını geç kenara, saygı duyarız ama o saygıyı sen aşarsan kusurabakma alırsın cevabını.
    Cevapla
  • BAKANA SORU 2 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Bakan aş,ının içinde Grafen veya bileşikleri var diyorlar. "Türkiye'de kullanılan aş,ıların hiç birinde GRAFEN veya bileşikleri yok." Diyebiliyor musunuz? Bu soruyu cevaplamadığınız sürece, bunu "Evet GRAFEN var." olarak kabul edeceğiz.
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin aşınca var .için rahat ettimi
    Cevapla
  • CABBAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Grafen karbon atomudur ve insan yapısında en çok bulunandır.Bir zararı yoktur.Entin işlev için yapı elemenlerine bağlam sağlamak için kullanılır.
    Cevapla
  • müslüman 2 yıl önce Şikayet Et
    evet çok doğru bir soru ALLAH cc razı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Maskeli hırsızların filmleri aratmaya kuyumcu soygunu kamerada!
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!