Galebe krem cilde faydaları nelerdir, nasıl kullanılır? Galebe krem 2021 eczane fiyatı...

Cilt lekelerinin tedavi edilmesinde ve yara izlerinin geçmesinde oldukça sık tercih edilen galebe kremin faydalarının bilimsel olarak kanıtlanmasının yanında birçok kişinin 1-2 haftalık süreçte dahi gözle görülür değişikliğin olduğu belirtilir. Peki galebe kremin ne için kullanılır? İşte Galebe krem kullanımı...

Galebe krem cilde faydaları nelerdir, nasıl kullanılır? Galebe krem 2021 eczane fiyatı...
Galebe krem cilde faydaları nelerdir, nasıl kullanılır? Galebe krem 2021 eczane fiyatı...
GİRİŞ 23.11.2021 09:36 GÜNCELLEME 23.11.2021 09:37

Sivilce tedavisi, yara izlerinin iyileşmesi ve cilt lekelerinin kısa sürede geçmesi için kullanılan galebe krem, esasında bitkisel kaynaklı bir ilaçtır. İçerisinde barındırdığı sarı kantaron yağı cildi besler, nem dengesini sağlar ve cilt problemlerinin kısa sürede iyileştirir. Eczanelerden kolaylıkla temin edilebilen galebe krem, oldukça uygun fiyatlı olup 40 mg uzun süre kullanabilmektedir. 

Fucidin krem ne işe yarar? Fucidin krem sivilceye iyi gelir mi? Fucidin krem 2021 fiyatı...Fucidin krem ne işe yarar? Fucidin krem sivilceye iyi gelir mi? Fucidin krem 2021 fiyatı...

Galebe Krem Faydaları Nelerdir?

Kozmetik ürünlerin cilt sorunlarını tedavi ederken birçok yan etkisinin olduğu, içerdiği kimyasallar nedeniyle cilde zarar verebileceği belirtilir. Galebe krem, eczanelerde 'ilaç' olarak satılan ve cildin herhangi bir 'alerji-hassasiyeti' yoksa cilt problemleri için kullanılabilir. İşte galebe krem faydaları:

  • Ciltte meydana gelen yara, yanık ve iz tedavisinde kullanılabilir.

  • Sivilce oluşumuna engel olur. Bununla birlikte ciltte kalan sivilce izlerinin kısa sürede geçmesine yardımcı olur. 

  • Egzamaya iyi gelir. Egzamadan kaynaklı kuruluk, kaşıntı ve kızarıklığa iyi gelir. 

  • Cildin yağ dengesini koruyarak siyah nokta oluşumuna engel olur. 

  • Böcek ısırıkları, güneş yanıkları ve kesik gibi cilt sorunlarının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. 

Hametan kremin cilde faydaları nelerdir? Hametan krem ne işe yarar? Hametan kremin cilde faydaları nelerdir? Hametan krem ne işe yarar?

  • Hızlı kilo alıp verme, hamilelik ve doğumdan kaynaklı meydana gelen çatlak görünümünü azaltır. Özellikle hamilelik süreci boyunca kullanılması, çatlak oluşumunu en aza düşürür. 

  • Galebe krem, ütü, sıcak su gibi yanıkların iyileşmesinde ve su toplayan derinin sızısını hafifletmede ilk aklı gelen kremler arasındadır. 

  • Sadece yanık vs gibi durumlarda değil düzenli olarak kullanıldığında cildin nem dengesini sağlar, görünümünü gençleştirir ve cilt tonunu eşitler. 

  • Dokuları onarır ve bozulmuş derinin onarılmasını sağlar.

Kantaron yağı faydaları nelerdir? Kantaron yağı neye iyi gelir?Kantaron yağı faydaları nelerdir? Kantaron yağı neye iyi gelir?

Galebe Krem Nasıl Kullanılır?

Makyajdan arınmış, temizlenmiş cilde gece yatmadan önce uygulanabilir. Nohut tanesi kadar alınan galebe krem, tüm yüze yayılarak yedire yedire uygulanabilir. Bununla birlikte vücudun herhangi bir yerinde kesil, yanık, leke vs varsa o bölgeye de aynı hassasiyetle sürülebilir. Ancak galebe kremden en iyi sonucu en kısa sürede alabilmek için düzenli olarak kullanılması gerekir. 

Galebe Krem 2021 Eczane Fiyatı?

Eczane ve çeşitli web sitelerinden kolaylıkla satın alınabilen galebe kremin 40 mg eczane  fiyatı 44 TL'dir. Bu fiyat web sitelerinde değişkenlik gösterebilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!