Travogen krem ne işe yara? Travogen krem hangi hastalıklara iyi gelir?

Travogen krem, deri üzerinde meydana gelen mantar ve bakterilerin tedavisinde kullanılır. Kaşıntı ve kızarıklık için kullanılması tavsiye edilen Travogen krem, ciltte meydana gelen enfeksiyonun en kısa sürede geçmesini sağlamaktadır. Peki Travogen nasıl kullanılır? Travogen krem yan etkileri...

Travogen krem ne işe yara? Travogen krem hangi hastalıklara iyi gelir?
Travogen krem ne işe yara? Travogen krem hangi hastalıklara iyi gelir?
GİRİŞ 04.10.2022 16:53 GÜNCELLEME 04.10.2022 16:53

Dermatolojik rahatsızlıkların meydana gelmesiyle kullanılan Travogen krem, özellikle mantar ve enfeksiyon hastalıklarının tedavi edilmesinde oldukça etkili bir yapıya sahiptir. Travogen krem, parmak araları, boyun, göğüs, kasık ve koltuk altı bölgesinde meydana gelen mantar ve enfeksiyon tedavisinde kullanılmaktadır. 

Hametan kremin cilde faydaları nelerdir? Hametan krem ne işe yarar? Hametan kremin cilde faydaları nelerdir? Hametan krem ne işe yarar?

Travogen Krem Faydaları

Ciltte enfeksiyon ve mikrop kapmaktan kaynaklı olarak meydana gelen kaşıntı, pullanma ve kızarıklık gibi semptomların tedavisinde oldukça etkili bir kremdir. Reçetesiz olarak eczanelerden kolayca temin edebileceğiniz Travogen kremin faydaları şöyledir:

  • Deride mantar oluşumunu yavaşlatır ve kısa sürede geçmesini sağlar.

  • Enfeksiyonu temizler.

  • Ciltte meydana gelen kaşıntıyı iyileştirir. 

  • Deride pullaşmaya engel olur.

  • Kızarıklığı hafifletir. 

  • Mikropların kırılmasını sağlar. 

  • Cildi rahatlatır. 

Galebe krem cilde faydaları nelerdir, nasıl kullanılır? Galebe krem 2021 eczane fiyatı...Galebe krem cilde faydaları nelerdir, nasıl kullanılır? Galebe krem 2021 eczane fiyatı...

Travogen Krem Nasıl Kullanılır?

Travogen krem, kaşıntı, kızarıklık ve mantarın oluştuğu bölgeye masaj yaparak nazikçe uygulanır. Kısa sürede mantar ve enfeksiyonun temizlenmesini sağlayan travogen kremin düzenli olarak kullanılmasına dikkat etmek gerekir. Travogen kremden en iyi verimi almak için günde 2 defa kullanılması tavsiye edilse de doktora danışılması tavsiye edilir. Travogen kremin 2 hafta boyunca ara verilmeden kullanılması gerekmektedir. 

Travogen Kremi Kremi Kimler Kullanmaz?

Bebeklerin ciltleri yetişkinlerinkine göre daha hassas olduğundan güçlü etkiye sahip olan kremlerin kullanmaması gerekir. Mantar ve enfeksiyon tedavisinde kullanılan travogen krem de oldukça etkili bir krem olduğundan bebeklerde kullanılmamalıdır. Ayrıca pişik olanların pişiği geçirmesi için Travogen krem kullandığı da görülmektedir. Cildin daha da kötü olmasına neden olacağından travogen krem pişik tedavisinde kullanılmaz... Ayrıca Travogen krem:

  1. Güneş yanığı

  2. Basur

  3. Pişik

  4. Sivilce gibi cilt sorunlarında bir işe yaramaz ve kullanılmaması tavsiye edilir. 

Travogin Krem Fiyatı?

Mantar ve enfeksiyonu anında tedavi eden travogen kremin 30 ml 2022 fiyatı 13 TL kadarıdr. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor