Limonlu kahve zayıflatır mı? Limonlu kahve ne zaman içilmeli?

Sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için atılması gereken ilk adım, metabolizmayı hızlandıracak besinlerin bol bol tüketilmesidir. Limon ve kahve, metabolizmayı hızlandıran en etkili besinlerdendir. Bu iki güçlü besini karıştırarak ise vücuttaki yağların yakılmasına yardımcı olarak kısa süre zayıflamayı sağlar. Peki limonlu kahve diyeti nasıl yapılır?

Limonlu kahve zayıflatır mı? Limonlu kahve ne zaman içilmeli?
Limonlu kahve zayıflatır mı? Limonlu kahve ne zaman içilmeli?
GİRİŞ 01.11.2022 17:00 GÜNCELLEME 01.11.2022 17:00

Limonlu kahve, kısa sürede etkili bir değişim görmek isteyenlerin ilk başvurmaları önerilen zayıflama kürüdür. Düzenli ve ölçülü kullanımda vücuttaki yağların yakılmasına yardımcı olarak kalıcı olarak zayıflamaya yardımcı olur. Kısa sürede hazırlanan limon ve kahve kürü, aç karnına içildiğinde mide yanmalarına neden olabildiğinden 1-2 kuru meyve ile ara öğün olarak tüketilmesi diyet sürecini daha keyifli hale getirecektir...

Sarımsak yutmanın faydaları nelerdir? 40 gün sarımsak yutmak...Sarımsak yutmanın faydaları nelerdir? 40 gün sarımsak yutmak...

Limonlu Kahve İle Zayıflama

Metabolizması yavaş olan kişilerin kilo verme hızları metabolizması hızlı olanlara göre oldukça yavaştır. Metabolizmanın hızlanması özellikle tüketilmesi tavsiye edilen besinler bulunur ve bu besinlerden biri de limon ve kahve kürüdür. 10 gün boyunca limon ve kahve kürünü içmenin etkileri şöyledir:

  • Kabızlık probleminin kısa sürede çözülmesine yardımcı olur. 

  • Kabızlıktan kaynaklı meydana gelen şişkinliğin giderilmesini sağlar. 

  • Vücuttaki yağların yıkılmasını hızlandırır.

  • Diyeti destekleyen bir besin olduğundan kalıcı kilo vermeye yardımcı olur. 

  • Güçlü bir ödem söktürücüdür. 

Limon Kahve Zayıflatır Mı?

Limonlu Kahve Ne Zaman İçilir?

Limonlu kahve sabahları aç karnına içildiğinde mide yanması ve ağrısı yapabildiğinden sabah içilmesi çok fazla önerilmez. Onun yerine gün içinde ara öğünlerde 1-2 adet kuru meyve ile tüketilmesi tavsiye edilir. Özellikle kahvaltıdan 1-2 saat sonra içildiğinde sindirim sistemin de çalıştırdığı belirtilir.

Limonlu Kahve Nasıl Yapılır?

Yarım limon suyu bir fincana sıkılır ve üzerine de pişirilen Türk kahvesi doğrudan dökülür. Bu şekilde 10 gün boyunca her gün içilir. 

Melek Ardıç Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Melek Ardıç
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!