Haftalık COVID-19 verileri açıklandı

19-25 Eylül 2022 dönemi haftalık koronavirüs tablosu açıklandı. 19-25 Eylül haftasında 22 bin 729 vaka tespit edildi, 40 kişi virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

GİRİŞ 10.10.2022 00:50 GÜNCELLEME 10.10.2022 10:23
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının Haftalık Koronavirüs Tablosu "covid19.saglik.gov.tr" adresinden açıklandı.

Türkiye'de 19-25 Eylül haftasında 22 bin 729 kişinin corona virüs testi pozitif çıktı, 40 kişi yaşamını yitirdi. Salgının başından bu yana toplam vaka sayısı 16 milyon 896 bin 522, toplam can kaybı ise 101 bin 179 oldu.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 16
  • vay be arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    hiç aşı olmadım ,hiç covide yakalanmadım ve buna inanmıyorum.hiç maske takmadım.maske takanları uyardım carbondioksit solursunuz ve kalp krizi geçirirsiniz dedim ve gözlerinin önünde maskeyi yakdım laylon olduğunu gördüler.soludukları şey karbondioksit ve laylondu.binlerce kez söyledim uyardım inanmadılar .maske takanalrın bir kısmı öldü.çünkü maskeler çinden geleni vs maskelere bence solisyon koyup ödürüyorlardı düşünüyorum.herneyse şu kısacık ömrümüzde böyle covid ve salgın çıkaran yada insanları savaşdıranları naletliyorum.her insanın ömrü 100 sene diyelim bırakında insanlar isdediği gibi yaşasın .
    Cevapla
  • Koray Derik 1 yıl önce Şikayet Et
    yeni vaka sayısında hindistan bizi takip ediyor. bu işte bir yanlışlık yok mu ?
    Cevapla
  • demirhan 1 yıl önce Şikayet Et
    2022 yılı ocak ayına kadar tamam yapılan herşey güzeldi .ondan sonrası artık kabak tadı verdi .normal bi grip artık kimsenin umrunda değil bence
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu saçma haberi gündem den atın kimse istemiyor rakam da vermeyin bıktık artık maske yüzünden çeşit çeşit hastalık sahibi olduk boşuna kaos ortamı oluşturmayın saten aşının zerre kadar faydası yok
    Cevapla
  • eeee 1 yıl önce Şikayet Et
    lan milleti 2 yıldır saçma sapan şeylerle uğraştırdınız. yazık hala maske takanlar var ne işe yaradığını bilmeden, mis gibi bahar havasında . Çok şükür ne maske taktım ne aşı oldum bana aşı ol aşı ol diyenler şimdi ne halt ederimde bu mereti vücudumdan atarım diye bana soruyor. gidin o aşıyı vuranlara sorun diyorum. bengiye mehmete esine sorun gerçi onlarda aşı olmadı zaten :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk