Türkiye bu filmi konuşacak!

Konusu ve görsel efektleriyle dikkat çeken Azazil: Düğüm filmi, metafizik olaylarını dini bir açıdan ele alıyor.

GİRİŞ 10.07.2014 14:16 GÜNCELLEME 10.07.2014 17:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sıradışı vakalarla bizzat kendisine başvuranları “Felak ve Nâs” sûreleri ile normal hayatlarına döndüren bir metafizik ve bio-enerji uzmanı olan Salih Memişoğlu, insanların bu gerçekler hakkında bilgilenmesi ve bu tür vakalarla daha bilinçli mücadeele etmeleri amacıyla, yaşadığı olayları sinema aracılığıyla daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.



29 AĞUSTOS'TA SEYİRCİYLE BULUŞACAK

Senaryosu Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Ammar filmi ile korku sinemasına özellikle görsel efekt anlamında bir çok yenilik getiren Özgür Bakar’ın yaptığı Azazil: Düğüm, 29 Ağustos 2014 tarihinde, 120 sinemada birden seyirci ile buluşacak filmin yapımcılığını ise Burak Memişoğlu üstleniyor.


Azazil:Düğüm, metafizik ve korku filmlerinden keyif alan izleyicilerin yanısıra dini açıdan bu tür olayların nasıl çözümlendiğini bilmek isteyenlerin de mutlaka görmeleri gereken bir film.

“Azazil” secde etmeyi Kabul etmeyen ilk şeytan. Düğüm ise seri olması planlanan Azazil filmlerinin ilk hikayesi.

İnsanların birbirlerine yaptıkları büyülerin Kuran-ı Kerim’e gore daha çok belli objelere düğüm atılması şeklinde gerçekleştiğini belirten Memişoğlu, Ekibinden  filmin merkezini bu tarz büyülerden ve varlıklardan korunma yollarını göstermek üzerine oturtmalarını istemiş.

CİN VE ŞEYTAN VAKALARINA BİLİMSEL BAKIŞ
Film bir ilki gerçekleştirerek cin ve şeytan vakalarına bilim adamlarının bakış açılarını, doktor-hoca ikilemlerini ve birlikteliklerini de perdeye taşıyor.



AZAZİL:DÜĞÜM, FİLMİNİN KONUSU

Sinem, anne ve babası vefat ettikten sonra ailesinden kalan evde teyzesi ve eniştesi ile yaşamaktadır. Üniversiteden sevgilisi Akın ile mutlu bir ilişkisi vardır. Bir gün Akın’la arabada giderlerken bir köpeğe çarparak ölümüne yol açarlar. O günden itibaren Sinem için kabus dolu anlar arka arkaya yaşanır. Filmin durmayan temposu ve gerilimi seyirciyi müthiş bir korku seyri yaşatırken, metafizik ve paranormal olaylar üzerine başka bir bakış açısı getiriyor. Filmin oyuncu kadrosunda genç ve yetenekli oyuncular Cansu Diktaş, Tolga Akman, Nurten İnan ve Zafer Altun’a Antalya Şehir Tiyatroları ustalarından Murat Ercanlı eşlik ediyor.

YORUMLAR 5
  • Erhan ACUN 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu filmi görünce.... Bir ara Kanal 7 de oynayan Şifacı ismindeki dizi akılma geldi. O dizide aynı kurgu ile çekilmişti. Fakat dizi 5 yada 6 bölüm oynadı ondan sonra yayından kaldırıldı.
    Cevapla
  • akil aktepe 9 yıl önce Şikayet Et
    Mikail Kardeşim. tavsiyen için tşk ederim.
    Cevapla
  • mikail 9 yıl önce Şikayet Et
    Akil kardeş. Rukye ayetlerini tavsiye ederim...
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    bilimselmi ?!. neresi bilimsel anlayamadim. trailerin sonuna kadar baktim hicbir bilimsel birsey görmedim. tamamen kurgulanmsi ve efektler ile donatilmis bir film. reklamin iyisi kötüsü olmaz.
    Cevapla
  • akil aktepe 9 yıl önce Şikayet Et
    .......... filmin görüntüsünden bile tırstım. gerçeğinden çok korkarım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çeşme'de 3 günlük festival 15 milyon TL’ye ihale edildi!
Starbucks 35 milyar dolar değer kaybetti