Azazil:Düğüm korku severlerden tam not aldı

Metafizik uzmanı Salih Memişoğlu’nun yaşadığı olaylardan senaryolaştırılarak çekilen Azazil:Düğüm filmi sosyal medyanın gündemi oldu.

GİRİŞ 09.09.2014 13:48 GÜNCELLEME 09.09.2014 13:57

Türk yapımı olan Azazil düğüm filmi 29 Ağustos’ta vizyona girmesiyle beraber kısa sürede oldukça dikkat çekici izlenme rakamlarına ulaştı Yapımcılığını Burak Memişoğlu’nun üstlendiği ve Metafizik uzmanı Salih Memişoğlu’nun yaşadığı gerçek olaylardan beyaz perdeye aktarılan Azazil:Düğüm filminin izleyici sayısı vizyona girdiğinden bu yana 120 bini aştı.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİ AZAZİL:DÜĞÜM OLDU
Alanında uzman bir ekiple çekilen, görsel efektleri ve senaryosuyla bir çok korku filminden kendini ayırmayı başaran Azazil Düğüm sosyal medyada da oldukça ses getirdi. Birçok siyasi ve ünlü isim sosyal medya üzerinden Azazil:Düğüm hakkında beğenilerini paylaşarak filmin son yılların en iyi Türk korku filmi olduğunu vurguladı.

KORKU SEVERLERDEN TAM NOT ALDI
Gerçeklik payının filmin etkisini oldukça artırması korku severlerden tarafından tam not aldı. Korku sever izleyiciler ayrıca filmin devamını sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdi. Film ekibi ise izlenme rakamlarından oldukça memnun.


Filmin konusu;
Sinem, anne ve babası vefat ettikten sonra ailesinden kalan evde teyzesi ve eniştesi ile yaşamaktadır. Üniversiteden sevgilisi Akın ile mutlu bir ilişkisi vardır. Bir gün Akın’la arabada giderlerken bir köpeğe çarparak ölümüne yol açarlar. O günden itibaren Sinem için kabus dolu anlar arka arkaya yaşanır.

Filmin durmayan temposu ve gerilimi seyirciyi müthiş bir korku seyri yaşatırken, metafizik ve paranormal olaylar üzerine başka bir bakış açısı getiriyor. Filmin oyuncu kadrosunda genç ve yetenekli oyuncular Cansu Diktaş, Tolga Akman, Nurten İnan ve Zafer Altun’a Antalya Şehir Tiyatroları ustalarından Murat Ercanlı eşlik ediyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek