Erdoğan'dan ünlü sanatçıya ziyaret

Başbakan Erdoğan, kendisine "Uzun adam" şarkısını yapan Murat Göğebakan'a ziyarette bulundu.

Erdoğan'dan ünlü sanatçıya ziyaret
Erdoğan'dan ünlü sanatçıya ziyaret
GİRİŞ 04.07.2014 03:42 GÜNCELLEME 04.07.2014 03:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ndeki programın ardından Göğebakan'ın Levent Binbirçiçek Sokağı'ndaki evine geldi. Erdoğan, Göğebakan'a yaklaşık 50 dakika süren bir ziyarette bulundu.

Çıkışta, AK Parti üyesi olduğunu söyleyen bir kişiyle tokalaşan Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Danışmanı Binali Yıldırım ile bir süre konuştuktan sonra buradan ayrıldı.

GÖĞEBAKAN'DAN TWEET

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    BEN 1956 DOĞUMLUYUM.. Ben Çok Cumhurbaşkanları ve Başbakanlar gördüm. Tabi ben bunu yaşımdan dolayı söylüyorum.Şu mubarek ramazan günü Oruçluyum yalan ve laf olsun diye konuşursam allahım bana iftarı nasip etmesin.Yaşımın yettiği sürede Cumhurbaşkanı olarak ÖZAL VE ABDULLAH GÜL Şunu üzülerek ifade etmek isterimki Tayyip Erdoğandan Başka başbakan yok Taki Rahmetli Menderese kadar.En çok milletin nebalıda demirelde inanın ben şahsen cenazesine bile gitmem.Çünki Bir keban barajı ile rahmetli babamı 25 benide 15 yıl uyuttu.Hakkımı helal etmiyorum.ERDOĞANIN YAPTIĞI BARAJLARIN SAYISINI UNUTTUK.ADAMSAN YİĞİDİ ÖLDÜRECEKSİN AMA HAKKINIDA VERECEKSİN.ERDOĞANLA TÜRKİYENİN GELDİĞİ DURUM ORTADA ŞU MUBAREK RAMAZAN GÜNÜ YEMİN OLSUN İNENÜ BAŞBAKAN DENİZ BAYKAL ENERJİMİ TÜRİZİMMİ ÖYLE BİR BAKANDI GAZ LAMBALARINA KOYMAYA GAZ YAĞI BULAMAZDIK.BİRDE BU GÜNLERE BAKIN ŞÜKÜRLER OLSUN YARADANIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.
    Cevapla
  • Hayati Kahveci 9 yıl önce Şikayet Et
    BUNU HERKES ANLAYAMAZ. Burda yapmacık birşey yok...herşey tabii ve UZUN ADAM bunun için seviliyor..ASLI ile taklidi fark ediliyor...kafası basmayanlar bunu anlayamaz.
    Cevapla
  • AHMET BAL 9 yıl önce Şikayet Et
    KILIÇDAROĞLUNA DUYURULUR.. Ey Kılıçdaroğlu grup toplantında sen diyordun ki :Sanatçıya değer vermeyenden Cumhurbaşkanı olmaz. Sanatçı sanatçı olursa böyle değeri hak eder ve kendisine değer verilir işte. Sen yaptın mı hiç sahurda ziyaret ? neyse çok konuşmayacağım sahur falan boş olur çünkü.
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    biliyoruz ve duyuyoruz. Basbakan Erdoganin ev ziyaretlerini kiskanan bir cok vatandas var. kendilerinde ziyaret edilmesini beklerler yillardir. murat arkadas sansliymis bu konuda.
    Cevapla
  • sami efe 9 yıl önce Şikayet Et
    Hatır Gönül Saymak Bu olsa gerek. Sen kalk sahur vakti adamın evine misafir ol. Şimdiye kadar kaç kişi yaptı veya kaç kişi yapar. Dava adamı Gönül Adamı Rabbim Yar ve Yardımcınız olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'yı sallayan Türkiye açıklaması: Kendimizi bir Türk milleti olarak görüyoruz
ABD'li siyasetçi İsrail'e tepki gösteren kadına saldırdı