Murat Göğebakan'dan bu fotoğrafa açıklama

Başkan Erdoğan, kendisine "Uzun adam" şarkısını yapan Murat Göğebakan’a ziyarette bulundu. Ünlü şarkıcıdan ilk açıklama...

Murat Göğebakan'dan bu fotoğrafa açıklama
Murat Göğebakan'dan bu fotoğrafa açıklama
GİRİŞ 04.07.2014 13:54 GÜNCELLEME 04.07.2014 13:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi’ndeki programının ardından, eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte kendisine "Uzun adam" şarkısını yapan ünlü şarkıcı Murat Göğebakan’ı Levent’teki evinde ziyaret etti. 

Erdoğan, yaklaşık 1 saatlik ziyaretin ardından kendisini dışarıda bekleyen basın mensuplarına ''iyi akşamlar'' diledikten sonra makam aracına binerek Göğebakan’ın evinden ayrıldı. Başbakan'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da, Twitter hesabından ziyaretin fotoğrafını paylaştı. Ancak cep telefonuyla çekilen fotoğrafta Murat Göğebakan'ın kötü görünmesi, daha önce kanser tedavisi gören ünlü şarkıcının sağlığının iyi olmadığını düşündürdü.

BENİ RAHAT BIRAKSINLAR

Bu fotoğraf üzerine Hürriyet'e konuşan Göğebakan, " Burada bile rahat yok. Bu haberleri nereden, niye çıkıyor gerçekten anlamıyorum. Beni rahatsız etmek moralimi bozmak için kasıtlı olarak çıkartıyorlar. Sağlığım çok iyi, Silivri' de bulunan yazlığımda dinleniyorum, bu insanlarla uğraşmaktan yoruldum bıktım. Beni rahat bıraksınlar insan dinlendiğinde bile dedikodu haberleri çıkartıyorlar, hiçbirine cevap vermek istemiyorum” dedi.

YORUMLAR 1
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH,na kurban Göğebakan...... ...Biz seninle gurur duyduk... başkaları çatlasın patlasın!.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Eurofighter açıklaması! Türkiye'nin talebine destek
Eleman aranıyor! İşçi açığı 230 bini buldu - Gazete manşetleri