Erdoğan komutanları kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanlarını kabul etti.

GİRİŞ 12.09.2014 06:04 GÜNCELLEME 12.09.2014 07:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel ve kuvvet komutanlarını kabul etti. Çankaya Köşkü’ndeki kabul basına kapalı gerçekleştirildi. Çankaya Köşkü'nde basına kapalı gerçekleştirilen kabul yaklaşık 1,5 saat sürdü.

YORUMLAR 8
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bağdadi, 1971 yılında Tel Aviv'de Yahudi bir anne ve babadan dünyaya gelmişti! 11 yaşında MOSSAD tarafından eğitilen ve Filistinliler'in arasına konulan Simon Eliot, 17 yaşında MOSSAD'ın en güvendiği ajanlar listesine girdi.. Ardından Bağdat'a gitti. Bağdat'ta okudu ve El Kaide'ye girdi. Çok önemli işlere imza attı. MOSSAD, Samarra'da hayatını kaybeden aynı isimli Ebu Bekr el-Bağdadi'nin kimliğini Simon Eliot'la birleştirdi. Artık Simon yoktu ve dünya onu Ebu Bekr el-Bağdadi olarak tanıyordu! Edvard Snowden tarafından sızdırılan Amerika NSA teşkilatının çok gizli bilgilerinden birinde de IŞİD teşkilatının yapısı anlatılıyordu! Amerika, İngiltere ve İsrail gizli servislerinin IŞİD lideri ile olan ilişkileri net olarak görünüyordu. Bunu gören çok isim yoktu! Ama Türkiye ile Rusya bunları biliyordu! Putin, Snowden'dan gelen bütün bilgilere satır satır hakimdi!
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    ARŞİVLİK BİR RESİM DAHA. Bu resme iyi bakın ve saklayın gardaşlar. Bu memleket bu resimdeki sahneye ulaşabilmek için çok badireler atlattı ve acılar yaşadı. HANİ MUHTAR BİLE OLAMAZDI ???????????
    Cevapla
  • Ahmedhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Aleyke avnullah! Amin!. Tablo çok güzel ve manidar (Allahın yardımı üzerine olsun!) Binlerle amiiin! Daha güzel günlere yarabbi!
    Cevapla
  • NİZAMÜLMÜLK 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah utandırmasın. Rabbime şükürler olsun ülkemde demokrasi oturmaya başladı.Terşekkür ederiz büyük usta Recep Tayyip Erdoğan
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Dünya ne kadar küçük.. (haritayı ikiye bölerek) ! . Biz Doğu tarafını elimizde tutacağız. Diyen Haçlıların Ensesinden Osmanlı Tokadını Eksik Etmeyen, Cennet Mekan Kanuni Sultan Süleyman Han,ın Torunu Uzun Adam Recep Tayyip Erdoğan,sın Sen !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fişlerde yeni ücret! Vatandaşa isyanda, sakın ödemeyin
Özgür Özel ile ne konuştu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama