Bakan Gürcan'dan 'Cennet Nine'ye destek

76 yaşındaki Cennet Uslu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Gürcan'ın talimatıyla Osmaniye'de bir huzurevine yerleştirildi.

Bakan Gürcan'dan 'Cennet Nine'ye destek
Bakan Gürcan'dan 'Cennet Nine'ye destek
GİRİŞ 04.11.2015 15:17 GÜNCELLEME 04.11.2015 15:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

"Cennet Nine'nin yürek burkan mücadelesi" haberine konu olan bakıma muhtaç Cennet Uslu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan'ın talimatı üzerine Osmaniye'de bir huzurevine yerleştirildi.

CENNET ANA'YA YARDIM

Bakanlıktan, basında yer alan habere ilişkin yapılan açıklamada, Bakan Gürcan'ın talimatıyla Osmaniye İl Müdürlüğü yetkililerinin, haberde adı geçen 76 yaşındaki Cennet Uslu'nun ikamet adresine giderek kendisiyle görüştüğü bildirildi.

DURUM KONTROL ALTINA ALINDI

Görüşmede, Uslu’nun 5 yıl önce eşini kaybettiği, çocuklarının olmadığı, 250 lira dul/yetim yardımı aldığı, yıllık bin 500 lira ücretle kiralanan iki katlı metruk bir evin alt katında sağlıksız koşullarda komşu yardımı ile yaşamaya çalıştığının belirlendiği ifade edildi.

Açıklamada, "Görüşmede Uslu, öz bakım ihtiyaçlarını karşılayabilse de huzurevi veya bakım merkezlerinden kendine uygun olan bir kuruluşa yerleştirilmek istediğini beyan etmiştir. Osmaniye İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından Uslu'nun durumu değerlendirilip, Osmaniye Yüksel Özden Huzurevine nakli sağlanmıştır. Ayrıca Uslu'ya uygun hizmet modellerinin sunulmasıyla ilgili de çalışma başlatılmıştır" denildi.

YORUMLAR 3
  • esin 8 yıl önce Şikayet Et
    Engeli cocugum amlyatolmasl icin baskanlm yardlm edin tes
    Cevapla
  • BirBilenAdam 8 yıl önce Şikayet Et
    Olması gereken budur.Devlet baba görevini üstlenecek, nerde ihtiyaç sahibi vardsa bulacaktır.
    Cevapla
  • meral 8 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM devletimden razı olsun dualarla büyüdük dualarlada devam edecegiz İNŞAALLAH
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika İsrail açıklaması! Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz!
Ali Koç'tan, TFF ve Galatasaray'a çok ağır sözler!