AK Partili Kocabıyık HDP'nin planını açıkladı

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, HDP'nin Türkiye'yi Lahey'e şikâyet edeceğini söyledi.

AK Partili Kocabıyık HDP'nin planını açıkladı
AK Partili Kocabıyık HDP'nin planını açıkladı
GİRİŞ 07.03.2016 06:57 GÜNCELLEME 07.03.2016 15:05
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

HDP’lilerin dokunulmazlıkları kaldırılacak mı? Konu A Haber’de yayınlanan Arka Plan programında masaya yatırıldı... Programda konuşan Ak Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, HDP'nin Türkiye'yi Lahey'e şikâyet edeceğini söyledi. Kocabıyık "Birleşmiş Milletlere, Türkiye etnik temizlik yapıyor, sivil katliam yapıyor diye daha önce de şikâyette bulundular" dedi... Kocabıyık, HDP'lilerin dokunulmazlıklarının kalkması gerektiğini söyledi.

"ZABITLAR TARİHİ VESİKALARDIR"

TBMM'nin kürsüsüne çıkıyorlar, o kürsüde zabıtlarda yer alması için ve bunu bir strateji dahilinde yapıyorlar, orada kavram seti oluşturmaya çalışıyorlar. Etnik temizlik yapıyor Türkiye diyorlar, sivil katliam yapıyor diyorlar, tehcir yapıyor diyorlar, niye? Resmi belgelere girsin diye. Uluslararası mahkemeler nezdinde en makbul metinler parlamento zabıtlarıdır, tarihi vesikalardır.

"HDP, TÜRKİYE'Yİ ŞİKÂYET EDİYOR"

Geçen yılın Ağustos ayında HDP'nin eş başkanları BM'ye ve bir sürü kuruluşa Türkiye'yi şikayet etmişler. Daha sonra Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine defalarca ettiler, cevabını da aldılar. Ama 5 Şubat 2016'da Bingöl milletvekilleri aracılığıyla yine BM'ye ve başka uluslararası kuruluşlara Türkiye'ye acil müdahale çağrısı yaptılar. 

"TÜRKİYE'Yİ LAHEY'E ŞİKÂYET ETMEYE HAZIRLANIYORLAR"

Meclis'te bir tartışmada da ağızlarından kaçırdılar; Türkiye'yi Lahey'e şikâyet edeceğiz diye. Buna hazırlık yapıyorlar. Şimdi bu Türkiye Cumhuriyeti parlamentosunun milletvekili sıfatını taşımaya layık insanlar mı?

YORUMLAR 19
  • Mizah 8 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşlıktan çıkartın. Gitsin kendine vatan bulsun.
    Cevapla
  • diyarbakırlı kürt 8 yıl önce Şikayet Et
    bittiniz siz bittiniz..baktın kürt halkı desteğini çekti..bu sefer yabancılara dadadın sılhoo..kürt halkı seni affetmeyecek
    Cevapla
  • batmanlı kürt 8 yıl önce Şikayet Et
    sılho bir bu kalmıştı..içinde yaşadığın maaş aldığın ülkeyi başka ülkelere şikayet etmek hainliğin ta kendisidir
    Cevapla
  • rabi 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlara devletin ödediği ve pkk ve yandaşlarının şu güzelim memlekete verdiği her kuruşun hesabının sorulup ödettirilmesi için devletimizin tüm imkanlarını seferber etmesini isterim.artık bu zalimlere dur demek için devletimiz ecdadımızın yolunu tutarak adaleti tam sağlamasını isterim.
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    sizin ağzınız yok mu bunların terörist olduğunu gösteren binlerce belge var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor - Fatih Karagümrük! CANLI
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor