Erdoğan'ın yeni yılda ilk gideceği yer

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 3 Ocak 2007 tarihinde Lübnan'a günübirlik bir ziyaret yapacağı bildirildi.

Erdoğan'ın yeni yılda ilk gideceği yer
Erdoğan'ın yeni yılda ilk gideceği yer
GİRİŞ 27.12.2006 18:10 GÜNCELLEME 27.12.2006 18:10

Başbakanlık Basın Merkezi'den yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, ziyaretinde Cumhurbaşkanı Emil Lahoud, Başbakan Fuad Sinyora, Meclis Başkanı Nebih Berri ve Gelecek Hareketi lideri Saad Hariri ile görüşecek.

Erdoğan, UNIFIL kapsamında Lübnan'da görevli bulunan Türk askeri birliğine de bayram ziyaretinde bulunması planlanıyor.

Başbakan Erdoğan'ın muhataplarıyla, ikili ilişkileri gözden geçirmesi, bu bağlamda BM UNIFIL'e ve ülkenin yeniden imarı çalışmalarına Türkiye'nin katkıları üzerinde durması ve Lübnan'daki son hükümet krizinin aşılması yolundaki çabalara sağlanabilecek katkıların ele alınması öngörülüyor.

Erdoğan, temaslarında ayrıca başta İsrail-Filistin ihtilafı ve Irak olmak üzere bölgesel konuları da muhataplarıyla değerlendirecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trump tüm dünyaya ilan etti! Son dakika İran duyurusu! Tarih verdi
Yunan'ı ipten alan 52 milyar Avro. Eski Başbakan Samaras: Tam anlamıyla iflas edecektik