Bakan'la mendil satan çocuğun duygusal anları

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın, Ahmet Hamdi Akseki Camii çıkışında mendil satan bir çocukla yaşadığı diyalog duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Bakan'la mendil satan çocuğun duygusal anları
Bakan'la mendil satan çocuğun duygusal anları
GİRİŞ 22.01.2017 12:30 GÜNCELLEME 22.01.2017 12:30
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bakan Çağatay Kılıç, Cuma namazını Ahmet Hamdi Haseki Camii’nde kıldı. Namaz çıkışında caminin avlusunda mendil satan bir çocuğu gören Bakan Çağatay Kılıç, çocuğun yanına giderek bir süre sohbet etti. Küçük çocuğun eğitim masraflarını karşılamak için mendil sattığını öğrenen Bakan Çağatay Kılıç, çocuğun tüm eğitim masraflarını karşılayacağını belirterek bundan sonra mendil satmayıp; sadece okuluyla ilgilenmesini istedi.
 
“Mendil satmak için değil dua etmek için gel”
 
Bu teklif karşısında oldukça duygulanan çocuk, Bakan Çağatay Kılıç’a eğitimine devam edeceğine ve derslerine çok çalışacağına dair söz verdi. Küçük çocuğa sarılarak öpen Bakan Çağatay Kılıç, “Bundan sonra camiye mendil satmak için değil, namaz kılmak ve dua etmek için gel” dedi.

YORUMLAR 11
  • Mahmud abbas 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahu Teala razı olsun
    Cevapla
  • uğur 7 yıl önce Şikayet Et
    sizinle karşılaşamayan binlerce çocuk ne olacak?
    Cevapla
  • pkksavar 7 yıl önce Şikayet Et
    yaa bi anı yaşa kardeş...
    Cevapla
  • garib 7 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah bu günleride gördük çok şükür. okullarda namaz kılan öğrenci ve öğretmenlerin gizli çekimlerinin yayınlandığı doksanlı yıllardan öğrenciyi camiye namaz kılmaya davet eden bakanlara bu hakikat güneşinin doğuşunun muştusu eyy müminler secdeye kapanın çokça dua edin
    Cevapla
  • Konyali 7 yıl önce Şikayet Et
    Elestiri yapan kisilere sozum su, dunyada hic bir ulke be yazik ki dort dortluk degil. Amerikada 4 milyon evdiz insan, hollanda 380,000 ailenin evinde gaz elektrik yok ve hollanda da ki supermarkette calisanlarin yuzde 80 i cocuktur. Tama kimin ne yaptigi onemli degil biz en iyisi olaaim ama bu bir yagli boya kutusu degil batir cikar hersey bi anda duzelsin. Yuz yillik kohnemis sistemin hatalari yavas yavas duzeliyor. insalah hersey daha guzel olur.
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Samimi iseniz aynı durumdaki diğer çocuklar için de çalışma yapmalısınız
    Cevapla
  • isa 7 yıl önce Şikayet Et
    Zaten yapiliyor yada yapilmaya calisiliyor. Yeterki yetkililerin haberi olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!