Özhaseki: Kuruşuna kadar dikkat eden bir Cumhurbaşkanımız var

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "İsrafı hiç sevmeyen bir Cumhurbaşkanımız var. Bazen toplantı yapılacak diyor ki, 'aşağıdaki salonda yapın.' 'Efendim şurayı kiralayalım' dediklerinde, 'siz deli misiniz oğlum, niye oraya para veriyorsunuz, işte orada salon var, aşağıda yapın' diyor

Özhaseki: Kuruşuna kadar dikkat eden bir Cumhurbaşkanımız var
Özhaseki: Kuruşuna kadar dikkat eden bir Cumhurbaşkanımız var
GİRİŞ 07.02.2019 21:23 GÜNCELLEME 07.02.2019 21:26
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet  Özhaseki, seçim çalışmaları kapsamında Çubuk'ta muhtarlar, STK temsilcileri ve partisinin ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Özhaseki'ye MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da eşlik etti.

 

CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş hakkında konuşan Özhaseki, "Şu andaki sol yönetimin bir adayı var. 'Sağcıyım' demiş, sonra dönmüş demiş ki; 'benim bulunduğum parti CHP’lileşiyor'. Sonra oraya getirmişler. Sonra o anlayış Cumhurbaşkanlığı çalışma ofisine bile ağza alınmayacak laflar söylüyor. 'Altın klozetler, bilmem neler' diyorlar. 25 senedir kamuda en üst düzeylerde görev yapmış bir kardeşinizim. Dünyadaki birçok Cumhurbaşkanının, Başbakanın çalışma ofislerini gördüm. En sade, mütevazı ve bize ait olan Selçuklu motifleriyle bezenmiş bir tek Cumhurbaşkanlığı makamı var, o da bizim Cumhurbaşkanımızın makamı. Evimizde ne varsa klozette o var. Salonlarda yerlerde hangi parke varsa orada da o var" diye konuştu.

'CUMHURBAŞKANIMIZ İSRAFI HİÇ SEVMİYOR'

 

Buna rağmen geçen seçim döneminde eleştirilerin yapıldığını kaydeden Özhaseki, şöyle konuştu: "'Altın klozet de altın klozet'. Ben sarıya boyanmış bile görmedim, bırakın altın klozeti. Her gün oralardayız zaten. Sade, mütevazı. İsrafı hiç sevmeyen bir Cumhurbaşkanımız var. Bazen toplantı yapılacak, diyor ki 'aşağıdaki salonda yapın'. 'Efendim şurayı kiralayalım' dediklerinde, 'siz deli misiniz oğlum, niye oraya para veriyorsunuz, işte orada salon var aşağıda yapın' diyor. Kuruşuna kadar dikkat eden bir Cumhurbaşkanımız var. Şimdi Cumhurbaşkanımıza oturduğu yerden başlayarak, şahsına, evlatlarına, kendine envai çeşit sözü söyleyenler, elini sıkmamak için arkadan dolananlar nasıl olacak yarın Ankara'nın raylı sistemlerinde yardım isteyecekler. Gidip elini sıkmıyorsun ya, nasıl yardım isteyeceksiniz?"

YORUMLAR 9
  • TÜRK OĞLU TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    hiç kendine güvenen aday olmayacakmı her aday erdogan şunu dedi bunu dedi eger genel seçim olusa biz zaten görürüz siz referansı kendiniz olun
    Cevapla
  • Selin ce 35 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanımıza kimler saldırıyor.. Sadece buna bakmak bile gerçeği görmek için yeter de artar bile !
    Cevapla
  • arda 5 yıl önce Şikayet Et
    bilincsizce hareket etmemek lazim neymiş piyasa pahali imiş.pahaliligin sebebi.esnaf.market komisyoncu.para kazanma hirsina.kar uzerine kar yapma derdindeler.bunada kizip akp ye oy vermeyecem diyenler .mansuru getirsinler.ertesigun su girduklerinin.hic birini goremez.ne var ne yok hepsini silip supururler.daha beter olur
    Cevapla
  • Kırk4 5 yıl önce Şikayet Et
    Seni kendi haline bir bıraksalar ülkemizi cihan devleti yapacaksın bunu çok iyi biliyoruz Reis... Sen bizim için yaşayan, bizim için düşünen liderimizsin. Sen ki Kabetullahta ülkemiz için dua okunmasına vesile olan İslam halifesisin. Her zaman yanındayız Uzun adam!
    Cevapla
  • Hdp ip 5 yıl önce Şikayet Et
    Meral seloya ozgurluk dedi mi ? Videosu var..meral tunc soyer i savundu mu ? Evet. Tunc Soyer hdp ye yaninizdayiz aciklamasi yapmismiydi ? Evet..Ulkucu ! Meral diyemedi mi bu adamdan baska koca izmirde aday mi yok .Kemal tunc soyer in babasini da övdü mü tv de ? Evet. Meral ne tepki verebildi ? Ki o baba Turkeş e ulkuculere neler etti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!