Çavuşoğlu: ABD'nin oyalamasına izin vermeyeceğiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Nasıl Afrin'den Cerablus'tan temizlediysek, Fırat'ın doğusundan da YPG PKK'yı temizleyeceğiz. Amerika'nın da Münbiç gibi oyalama sürecine girmesine müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Çavuşoğlu: ABD'nin oyalamasına izin vermeyeceğiz
Çavuşoğlu: ABD'nin oyalamasına izin vermeyeceğiz
GİRİŞ 11.08.2019 18:56 GÜNCELLEME 11.08.2019 19:32
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Nasıl Afrin'den temizlendiyse, nasıl Cerablus'tan DEAŞ'lılar temizlendiyse Fırat'ın doğusundan da YPG, PKK'yı temizleyeceğiz." dedi.

'ABD'YE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ'

 

Çavuşoğlu, "(Fırat'ın doğusu) Ne pahasına olursa olsun temizlenecektir. Burada kararlılığımızda hiçbir şekilde değişiklik yoktur. Amerika'nın da artık bizi Münbiç gibi oyalama sürecine girmesine de müsaade etmeyeceğiz." diye konuştu.

'SALDIRILARIN HEPSİNİ PÜSKÜRTTÜK'

Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı sınamalarla mücadele edildiğini aktaran Çavuşoğlu, alınan tedbirler, yapılan hamleler ve uygulanan stratejilerin hepsinin faydasının görüldüğünü kaydetti.

Çavuşoğlu, "Ekonomi ile ilgili felaket tellallığı yapıyorlardı, zamanlıca aldığımız tedbirler sayesinde faizler düşüyor, enflasyon düşüyor. Diğer taraftan ekonomi ile ilgili diğer göstergelere baktığımız zaman Türkiye artık cari açık vermiyor. İhracatımız rekor üstüne rekor kırıyor. Bunların hepsini üst üste koyduğumuz zaman Türkiye'nin iyi yolda olduğunu gösterir. Yurt dışından Türkiye ekonomisine yönelik saldırıların hepsini püskürttük. Bu tür saldırılar dünyanın değişik ülkelerinde çok etkili oldu, başarılı olmadığı tek ülke ise Türkiye Cumhuriyeti olmuştur" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 51
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Fakat hala oyalanıyoruz
    Cevapla
  • deney 4 yıl önce Şikayet Et
    münbiçte teröristlere suriyeliler nokta operasyon yapsın abd çekilir
    Cevapla
  • VATANDAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    o zaman önce Münbiç'i temizleyelim
    Cevapla
  • kara 4 yıl önce Şikayet Et
    işte bu.
    Cevapla
  • Isa 4 yıl önce Şikayet Et
    Tek bir sorumuz var halk olarak, bu anlasma neden yapildi ABD ile. Bunu lutfen artik bir Devlet Buyugumuz aciklasin. Simdiden tesekkur ederim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi