Bakan Mustafa Varank, Gül ve Davutoğlu'nu yerden yere vurdu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, terör örgütü PKK'nın karargahı haline gelmiş Belediyelere kayyum atanmasına tepki gösteren Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na çok ağır sözlerle yüklendi.

Bakan Mustafa Varank, Gül ve Davutoğlu'nu yerden yere vurdu
Bakan Mustafa Varank, Gül ve Davutoğlu'nu yerden yere vurdu
GİRİŞ 20.08.2019 10:21 GÜNCELLEME 20.08.2019 10:21
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Teröre destek veren HDP'li Belediye Başkanlarının görevden alınması kararına,  Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu gibi isimler de karşı çıktı, tepki gösterdi.

 

 

Gül ve Davutoğlu'nun bu tutumuna Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank çok sert tepki gösterdi. Bakan Varank'ın bu sözleri sosyal medyada yüzbinlerce kişinin desteğini gördü.

" BİRİLERİNE ŞİRİN GÖZÜKMEK İÇİN DESTEK MESAJI YAYINLIYORLAR"

 

 

Bakan Varank, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;  "Yıllarca devletin üst kademelerinde bulunup her konuşmalarında sözümona devlet adamlığından bahsedenler, bir kere olsun kendi konforlu alanlarından çıkıp risk alamadılar. Bugün de yine birilerine şirin gözükmek adına terör yandaşı belediyeler için destek mesajları yayınlıyorlar.

MİLLET İRADESİNİ KANDİL'E PEŞKEŞ ÇEKEN TERÖRİSTLER...

Aslolan, seçme ve seçilme hakkını kullanan vatandaşlarımızın yaşam hakkını savunmaktır. Millet iradesini Kandil’e peşkeş çeken; teröristler adına faaliyet yürüten; terör örgütlerine yardım ve yataklık yapanlardan hesap sormak, yasaların, hukukun ve demokrasinin gereğidir."

YORUMLAR 41
  • Mücahit 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu bitmiştir
    Cevapla
  • selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence o birileri hiç üstlerine bile almaz bu lafları. Acaba gerçekten kanlarında dokunmuyormu söyledikleri. Eğer öyleyse durum vahim. Yok eğer gerçekten böyle bir düşüncedelerse zaten bu devleti yönetemezler. Çünki birilerinin güdümünde yaşıyorlardır. Allah hidayet versin. AMİN
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    valla varank bu konuda haklı isabetli tesbit yapmış
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar sayın erdoğanı kıskanıyorlar kıskançlıkları çok ileri gittiği için yoldan çıktılar, sapıttılar ne konuştuklarınıda bilmez oldular. arkadaşını, dostlarını, yol arkadaşlarını kıskanmakla bir şey olunmaz lider hiç olunmaz. hitabet, ikna ve liderlik vasfını Cenabı Allah erdoğana vermiş. sayın erdoğan şu veya bu sebepten bazı kişileri ellerinden tutarak, omuz vererek kardeşim diyerek, rüyalarında dahi göremeyecekleri hayallerinde dahi ulaşamayacakları makamlara taşıdı.
    Cevapla
  • Muratb 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah gül başkanlığa oynuyor gelecek seçimlerde. Ama yemezler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...