'CHP yönetimi yalandan medet umuyor'

CHP'li bir siyasetçinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğü iddialarına tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Çelik, "Birileri CHP'de parti içi rekabette istemedikleri kişileri bertaraf etmek için bu yalan haber kurgusunu yapmış" dedi. Çelik ayrıca, CHP yönetiminin yalandan medet umduğunu söyledi.

'CHP yönetimi yalandan medet umuyor'
'CHP yönetimi yalandan medet umuyor'
GİRİŞ 23.11.2019 14:57 GÜNCELLEME 23.11.2019 15:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'li bir siyasetçinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Külliye'de görüştüğü iddialarına ilişkin, "Anlaşılıyor ki birileri CHP'deki parti içi rekabette istemedikleri kişileri bertaraf etmek için bu yalan haber kurgusunu yapmış." ifadelerini kullandı. 

 

 

Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda bir gazetecinin, "Bir CHP'li Külliye'ye giderek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü" şeklinde haber yaptığını, haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanlığı için o CHP'liye destek verdiğinin iddia edildiğini hatırlattı.

Her bakımdan yalan olduğu belli olan bu iddianın belge ve mesnetten de yoksun bulunduğunu vurgulayan Çelik, ismi dolaştırılan Muharrem İnce'nin ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un böyle bir görüşme yapıldığı iddialarını net bir dille yalanladıklarını belirtti.

 

 

Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"Kemal Kılıçdaroğlu ise her zamanki gibi doğru haber gibi bir kaygısı olmadığını, kendisi açısından yalan da olsa elverişli haber peşinde olduğunu gösterdi ve 'Böyle bir görüşme var, ismi biliyorum' dedi. Cumhurbaşkanımızın 'Böyle bir görüşme olmadı, Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyuyor musun?' demesinin ardından, yalan cephesi tamamen çöktü."

Tüm bunlara rağmen CHP sözcülerinin, en temel siyaset ilkelerinden yoksun bir şekilde görüşmeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması gerektiğini söylediklerini aktaran Çelik, şunları kaydetti:

 "Olmayan görüşmeyi, böyle bir görüşme olmadı diyen Cumhurbaşkanımızın açıklamasını istiyorlar. Tüm bunlar gösteriyor ki CHP yönetimi bu yalandan medet umuyor. Anlaşılıyor ki birileri CHP'deki parti içi rekabette istemedikleri kişileri bertaraf etmek için bu yalan haber kurgusunu yapmış. Yalan haberden fayda sağlamaya çalışanlar da bunu hemen yalan siyasetine dönüştürdü. Şu anki CHP yönetiminin siyaset anlayışı nedir diye sorulsa bu olaya yaklaşımları özet bir anlatım olur. Yalandan medet uman bir siyaset anlayışı.Yalan üzerinden parti içi rekabeti yönetmeye çalışan bir siyaset anlayışı. CHP’li vatandaşlarımızın asla hak etmediği bir yalan siyaseti."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • halil 4 yıl önce Şikayet Et
    bu chp tarafından uydurulmuş bir yalandır.kendilerince mağduriyet edebiyatı yapacaklardı.ama ayaklarına dolandı.şimdi benim kaynağım bu benimki şu bunun ki o miş de miş.bizde yedik. utanmadan bir de açıklama yapıyorlar.konuyla hiç alakası yok.bide bunlar devlet yönetecek allah muhafaza
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bu CHPnin şerinden bu Vatanı korusun inşaAllah.....(amin)
    Cevapla
  • Osman hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    siyasi partilere bakıyoruz akparti mhp bir olmuş vatanın milletin selameti ve kalkınması için ellerinden geleni yapıyorlar hdp ye bakıyosun vatanın bölünmesi için askerlerin ve milletin yok olması için çabalıyolar. peki chp neyapıyo. yani vatanını milletini ve milletin değer yargılarını aşağılamak dışında akşama kadar boş boş oturup yalan üretip birde ürettikleri yalanların peşinden koşarak milletin parasını yemekle meşguller.
    Cevapla
  • Sivrihisarlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Zavallılar topluluğu.chp.
    Cevapla
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    EY CEHAPALİLER içinizdeki hainleri yalan haberlerle siyaset yapanları görün artık biz chpnin böyle olduğunu eskiden beri biliyorduk ama sizin bilmeniz önemli ne yazıkki siz hala bilmeyeceksiniz ve inanmayacaksınız çünkü siz haktan yana olmadığınız için hakkı görmekte zorlanacaksınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...