Gelen açıklamalar üzerine Kılıçdaroğlu ağız değiştirdi!

Rahmi Turan'ın CHP'li isim Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü iddiasıyla ilgili açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Kumpaslara asla izin vermeyeceğiz" dedi. Kılıçdaroğlu, daha önce yaptığı açıklamada, Turan'ın iddialarıyla ilgili, "Doğrudur" demişti.

Gelen açıklamalar üzerine Kılıçdaroğlu ağız değiştirdi!
Gelen açıklamalar üzerine Kılıçdaroğlu ağız değiştirdi!
GİRİŞ 23.11.2019 17:59 GÜNCELLEME 23.11.2019 18:37
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Rahmi Turan'ın CHP'li isim Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü iddiasıyla ilgili açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Kumpaslara asla izin vermeyeceğiz" dedi. Kılıçdaroğlu, daha önce yaptığı açıklamada, Turan'ın iddialarıyla ilgili, "Doğrudur" demişti. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

"CHP'yi nasıl geriletiriz diye kumpas kuruluyor. 

Her türlü iftira olabilir, verilmeyecek hesabım yok. Bu işin peşini bırakmayacağım."

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan, CHP'li bir ismin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la gizlice görüştüğünü iddia etmişti. Cumhurbaşkanlığı'ndan gelen tepkiler üzerine tekrar açıklama yapan Turan, kaynağının Talat Atilla; iddia edilen ismin ise Muharrem İnce olduğunu açıklamıştı. CHP lideri Kılıçdaroğlu ise, Turan'ın iddiaları kendisine sorulduğunda, "Doğrudur" yorumunda bulunmuştu. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 126
  • ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    Torunuma diyorumki bak by kemal cikti yine konusuyor tv de dedim torunum eeeeeh dede bos islerle ugrasamam diyo sen reis dede gelince bana haber ver bos adamlardan dolayi beni rahatsiz etme diyor torunumda 5 yasinda daha .
    Cevapla
  • seyfo 4 yıl önce Şikayet Et
    kıvır kıvır, zayen iftiralarınada kıvırmalarınada alıştık kılıçtaroğlu...hiç utanmıyor sıkılmıyorsunda pes doğrusu...türkiyemize böyle dalavereci muhalefet hiç yakışmıyor malesef, ama insanlar yinede oy veriyorlar nedense.
    Cevapla
  • rumuz 4 yıl önce Şikayet Et
    YİNE ÇUVALLADIN kılıçdaroglu bu sefer baykala kurdugun kumpasın içinde sen BOGULACAKSINNNN işinnn çoookkkkkkk zorrrrr BU SEFERRRRRR
    Cevapla
  • Vn..... 4 yıl önce Şikayet Et
    Kâmil kamil zirtci kamil sabah sabah güldürdün kamil aaa ismi yanlış yazdım kamil
    Cevapla
  • seyfo 4 yıl önce Şikayet Et
    verilecek hesabın çok ama...kumpası kendi partine sen kuruyorsun, partini dilinle geriletiyorsun bay kemal... ama artık yettin bittin bilesin, çünkü kendi ayağına sıktın vesselam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...