Savcı Sayan'dan CHP'li belediyelere maske teklifi

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Duyduğuma göre CHP'li belediyeler, çok sıkıntı çekiyorlarmış. Bize haber versinler. Biz onlara yeteri kadar maske gönderelim. Hiç böyle gürültü patırtı yapmalarına gerek yok." dedi.

Savcı Sayan'dan CHP'li belediyelere maske teklifi
Savcı Sayan'dan CHP'li belediyelere maske teklifi
GİRİŞ 08.05.2020 12:10 GÜNCELLEME 08.05.2020 12:10
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Tekstil Kent'teki fabrikalarda üretilen maskeleri caddede esnafa ve halka dağıttı.

Sayan, "Günde 150 bin maske üreten belediyeyiz. Duyduğuma göre CHP'li belediyeler çok sıkıntı çekiyormuş. Bize haber versinler, onlara yeteri kadar maske gönderelim" dedi.

Sayan, Ağrı Belediyesince Tekstil Kent'teki fabrikalarda üretilen maskelerin dağıtımı için sokağa çıktı. Cumhuriyet Caddesi'nde esnaf ile halka maske dağıtan Başkan Sayan, kısa sohbetler de ederek, koronavirüs tedbirlerine uymalarını istedi.

GÜRÜLTÜ PATIRTI YAPMALARINA GEREK YOK

Günde 150 bin maske üreten belediye olduklarını belirten Sayan, maskeleri Sağlık Bakanlığı'na teslim ettiklerini bildirdi. Başkan Sayan, "Daha önce Sağlık Bakanlığı'na 1,5 milyondan fazla maske gönderdik. Şimdi başka il ve ilçelere de gönderdik. Bugün de dağıtıma devam ediyoruz. Her iş yerine bir kutu maske bıraktık. Bu konuda vatandaşlarımız sıkıntı çekmeyecek. Duyduğuma göre CHP'li belediyeler, çok sıkıntı çekiyorlarmış. Bize haber versinler. Biz onlara yeteri kadar maske gönderelim. Hiç böyle gürültü patırtı yapmalarına gerek yok. Ayrıca dezenfekte işlemleri de devam ediyor. Berber, kıraathane, güzellik merkezleri ile ilgili hizmetlerimiz devam edecek" dedi.

YORUMLAR 14
  • Ahmet Yıldırım. 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Savcı SAYAN, adamsın adam. Gözü namazda olmayanın kulağı ezanda olmaz diye bir söz vardır. CHP li belediyelerin (istisna kaideyi bozmaz) görevi hizmet etmek değil ki. Onlar devamlı şikayet etsinler, problem çözmek gibi bir dertleri yok ki. Serhat şehrimiz Ağrı belediyesi kısıtlı imkanlara rağmen çözüm üretsin onlar seyretsin. Yazık çok yazık... diyeceğim ama "Layık olduğunuz şekilde yönetilirsiniz" diye de bir söz var. Herkese saygılar.
    Cevapla
  • hüsnü 3 yıl önce Şikayet Et
    İSTANBUL BELEDİYESİ iski yi de igdaş ıda online işlemlere kapatmış . sadece iski sayfasında ödenmesini bekleyen askıdaki faturaları listelemiş . kredi kart ile öde . kimbilir kimin faturası bu ekremde her ayak var . Allah bilir chp lilerin faturalarını oraya koyar hayır sevelere ödettirir . hatta belkide hayali ödemeer yaptırılır . para chp ye . buda ekremin iskiyi yeni hortumlama numarası dır .
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın sayan senin yerin chp de değil illa chp diyorsan kılıçdaroğlunun yerinde olmalısın .Aksi taktirde Akparti ruhunu taşıyorsun
    Cevapla
  • osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    adamsın adam belediye başkanı böyle olur hiçbirşey yapaman değil hiç bir şey yapmadan madur yaygaraları atanlar gibi değil
    Cevapla
  • Konya ..42 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın savcı bey ,chp li belediyelerinin derdi maske değil , hükümete maskeden nasıl vururuz onun derdindeler diye düşünüyorum..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?