HDP’nin 'ortak mücadele' çağrısına İYİ Parti'den ilk tepki

HDP'li Mithat Sancar’ın Enis Berberoğlu ile birlikte Musa Farisoğulları ve Leyla Güven’in vekilliklerinin düşürülmesinden sonra CHP’ye yaptığı ‘ortak mücadele’ çağrısına İYİ parti cephesinden ilk tepki MHP Aydın eski milletvekili ve İYİ Parti Aydın kurucu il Başkanı Recep Taner'den geldi. Taner "İYİ Parti olarak HDP’nin bulunduğu hiçbir yerde olmayız. CHP çağrıya ulumlu yanıt verirse CHP ile yolları ayırırız" dedi

HDP’nin 'ortak mücadele' çağrısına İYİ Parti'den ilk tepki
HDP’nin 'ortak mücadele' çağrısına İYİ Parti'den ilk tepki
GİRİŞ 06.06.2020 23:45 GÜNCELLEME 06.06.2020 23:50
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

HDP’li Musa Farisoğulları ve Leyla Güven ile birlikte Enis Berberoğlu’nun milletvekilliklerinin düşürülmesinin ardından harekete geçen HDP, CHP’ye ortak mücadele çağrısında bulundu. “Durumun aciliyetini ve tehlikenin artan vahametini gözeterek ortak mücadeleye geçmeye çağırıyoruz" sözleriyle CHP kurmaylarına seslenen Sancar’ın konuşmasından rahatsız olan İYİ Parti cephesi hoşnutsuzluğunu belli etmeye başladı. Mansetaydin.com'da yer alan habere göre MHP’den ayrıldıktan sonra İYİ Partiye katılıp kurucu il başkanlığı yapan Recep Taner, süreci dikkatle takip ettiklerini belirtti. CHP’nin ortaya koyacağı duruşu herkes gibi kendilerinin de merak ettiğini kaydeden Taner, “öncelikle CHP’nin ne yapacağını görmek gerekiyor. Ancak biz İYİ Parti olarak HDP’nin bulunduğu hiçbir yerde olmayız. Şayet CHP ortak mücadele çağrısına olumlu yanıt verirse Allah işlerini rast getirsin deriz. Böyle bir durumda CHP ile yolları ayırırız” diyerek ittifak ortaklarına ayağını denk al mesajı verdi.

 

 

KAYNAK: MANSETAYDİN.COM
YORUMLAR 56
  • almuslu 3 yıl önce Şikayet Et
    Birlikte Ankara, İstanbulda Belediye seçimlerinde olmadınız mı
    Cevapla
  • Gercek 3 yıl önce Şikayet Et
    He he bizde yedik...oylar eridi ya şimdi bir süre antihdpci takılacaklar... hdpci ekremi siz istanbula getirdiniz..oyle sıyrılmak yok..
    Cevapla
  • kayseri 38 3 yıl önce Şikayet Et
    biri su adama zaten ittifak ortagi olduğunu söylesin zavalli dunyadan bir haber yasiyor herhalde....(yersen)
    Cevapla
  • mehmetm 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar insanların kaz cinsi. Bizleri de kaz görüyorlar. Birileri çıksın bunlara sadece kendilerini aldattıklarını söylesin.
    Cevapla
  • hidocan almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan chp hdp yle kolalisyon yapiyor ona bisey demiyorsunuz sonra gelip burda ülkücülük tasliyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'