Akşener'den bir büyük skandal daha! Kürsüye çıkardığı genç...

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ekonomideki son durumu sert bir dille eleştiren Akşener, 'işsiz ve ümitsiz' olarak tanıttığı cdlı genci kürsüye davet edip konuşturdu. 'Zorluklarla dolu' hayat hikayesini anlatan o gencin yurt dışında çeşitli ülkelerde eğlence mekanlarında fotoğrafları ortaya çıktı.

Akşener'den bir büyük skandal daha! Kürsüye çıkardığı genç...
Akşener'den bir büyük skandal daha! Kürsüye çıkardığı genç...
GİRİŞ 23.06.2020 11:45 GÜNCELLEME 23.06.2020 18:39
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Grup Toplantısı'nda kürsüye çıkan Genel Başkan Meral Akşener, diğer toplantılardan farklı olarak bu kez kürsüyü bir gence devretti.

 

 

Akşener o genci, "Birazdan bu kürsüye Serhan Koray Çifçi adında bir gencimiz çıkacak. İşsizliği anlatacak, Türkiye gerçeklerini anlatacak" ifadeleriyle takdim etti.

 

 

Yaşadığı zorluklara atıfta bulunan Serhan Koray Çifçi, kürsüde özetle şu ifadeleri kullandı: 

YILLARDIR İŞ ARIYORUM BULAMIYORUM

"2013 yılından beri çaldığım hiçbir kapıdan cevap alamadım. O yıldan beri iş arıyorum. Yaptığım başvurulara geri dönüş alamamak 28 yaşındaki bir genç için çok zor. 

Serhan Koray Çifçi'nin Polonya'daki bir gece kulübünde çekilmiş fotoğrafı.

GELECEĞİMİ GÖREMİYORUM

İşsiz olmak demek sadece iş sahibi olamamak değildir. Aynı zamanda plan yapamamak, yarını görememek ve hatta en kötüsü hayal kuramamak demektir. 

Serhan Koray Çifçi işsiz olduğunu belirttiği 2016 yılında yurt dışında bir eğlence mekanında.

HAYAL BİLE KURAMIYORUM

Yıllarca çalışır didinir, bir an önce hayalindeki işe atılmak ister. Belki bir ev ve araba ister. İnsan bir süre sonra hayal bile edemeyecek yerde buluyor kendini..." 

Serhan Koray Çifçi tarafından işsiz olduğunu belirttiği 2017 yılında profil fotoğrafı olarak eklenen ve Roma'da çekildiği değerlendirilen bir kare.

'İşsiz ve ümitsiz' olarak takdim edilen o gencin Roma, Strazburg ve Polonya'da çeşitli eğlence mekanlarında çekilmiş fotoğrafları kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

YORUMLAR 108
  • Muşta 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız adamların yalanı doğru ortaya çıkıncaya kadar yayılıyor, doğruyu defalarca kez tekrar etmekte fayda var
    Cevapla
  • Gürbüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen nasıl birisin Akşener? Bir doğru meseleyle ortaya çıkda, iktidar onu düzeltsin. Nedir bu sahte ve asılsız iddiaların. Ard arda .... Ama grüyorsun ki, Allah bir türlü fırsat vermiyor. Bilirsen tabii ki.
    Cevapla
  • Mehmet DİLEK... 3 yıl önce Şikayet Et
    Utanmaz adam. Tam yerini iyi seçmişsin.
    Cevapla
  • viyana 68 3 yıl önce Şikayet Et
    benden demesi hani yurtdışında okudum döndüm senelerdir iş bulamıyorum diyen teraneler varya hepsi yalan tanıdıklar var ünüversiteyi bitiremiyor diploma yok hüner kabiliyet hiç yok kim seni işe alır sonrada dilenci gibi orda burda ağlıyor iş bulamıyorum diye
    Cevapla
  • Konya ..42 3 yıl önce Şikayet Et
    İ Y İ Parti neyin peşinde bu parti mhp den değil , hdp den kopma gibi yuh beeee.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü