Bahçeli'den 'Demirtaş'a tazminat' kararına sert tepki

MHP Genel Başkanı Bahçeli yaptığı açıklamada "En son, terörist Demirtaş ile ilgili hak ihlali kararı verilmesi, üstelik Türk devletinin 50 bin lira tazminat ödemesine hükmedilmesi haklı olarak vicdanları sızlatmıştır. Adalet suçu aklamak, suçluyu temize çıkarmak değil, hak ve hukuk neyi öngörüyorsa aynen yapmaktır" dedi.

Bahçeli'den 'Demirtaş'a tazminat' kararına sert tepki
Bahçeli'den 'Demirtaş'a tazminat' kararına sert tepki
GİRİŞ 23.06.2020 17:07 GÜNCELLEME 23.06.2020 17:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Devlet Bahçeli açıklamalarının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

 

 

Türkiye, 15 Temmuzda dar kadrolu ve asker kisvesine bürünen hain FETÖ tarafından işgal edilmek istenmiştir. O meşum ve melun gece ilk günkü etkisini milli vicdanda hala korumaktadır. Darbeci teröristler tarafsız ve objektif Türk mahkemeleri önünde hesap vermişlerdir.

Ülkücü şehidimizin ağabeyi olan ve geçmişte davamıza emek vermiş Mümtazer Türkönenin gerçekten suçlu olup olmadığına karar verecek yeg?ne merci Türk adaletidir. Adil ve hakkaniyetli yargılamayla Mümtazer Türköne’nin üzerine atılı isnatların netleşmesi de mümkün olacaktır. Dileğim bir haksızlık varsa bunun acilen düzeltilmesidir. Osman Kavala’nın, Altan kardeşlerin, Nazlı Ilıcak’ın ve daha pek çok sorunlu kişinin masum gösterilmeye çalışıldığı bir yerde şehit ağabeyi Mümtazer Türköne’nin davası tekraren ve titizlikle değerlendirilmelidir.

 

 

YORUMLAR 10
  • Ugr 3 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam idam nokta
    Cevapla
  • kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcüler bitmedi.. bitmez de.. Allahım sen bu hainlerin hepsinden tez zamanda kurtar bizi..
    Cevapla
  • Gakko 3 yıl önce Şikayet Et
    Halen bu seloya mahsum diyorlar anlamta zorlaniyor insan nasil bir hukuk mahkemeleri nasil bir hakim bunlar hayret demekki destekçileri devletin her kurumuna corona 19 gibi bulaşmiş
    Cevapla
  • urfalı 3 yıl önce Şikayet Et
    neden 2 gunde cezası kesılmıyor anlamadım.
    Cevapla
  • Emekli 3 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelmeli, ülke bir gecede temizlenmeli, ondan sonra vatan hainlerine vatandaşlık verilmemeli... Zaten Avrupa bizim hainleri beslemeye alışık onlara yollayalım...
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel yazmışsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi