Erdoğan'ın sözleri çarpıtılmıştı! Bahçeli'den son dakika sosyal medya kararı

Son dakika haberi: MHP Lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyayla ilgili kullandığı ifadelerin bağlamından koparılmasının ardından açıklamada bulundu. Bahçeli: "Sosyal medyayla ilgili kanuni düzenleme TBMM’de yapılasıya kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyorum." diyerek sosyal medyada yer almayacağını duyurdu.

Erdoğan'ın sözleri çarpıtılmıştı! Bahçeli'den son dakika sosyal medya kararı
Erdoğan'ın sözleri çarpıtılmıştı! Bahçeli'den son dakika sosyal medya kararı
GİRİŞ 01.07.2020 19:15 GÜNCELLEME 01.07.2020 20:02
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyayla ilgili kullandığı ifadelerin bağlamından koparılması sonrasında açıklama yaptı. MHP Lideri, sosyal medyada ayyuka çıkan fitne ve dedikoduların, kurguların yok olması gerektiğini ve yasal düzenleme yapılana kadar hesaplarını askıya alacağını duyurdu.

 

Bahçeli'nin açıklaması şu şekilde;

BUGÜN SİZLERLE SON TWİTTER MESAJLARIMI PAYLAŞACAĞIM

Bugün sizlerle son Twitter mesajlarımı paylaşacağım. Bilgiye en kısa yoldan, en doğru vasıtalarla, en objektif şekilde ulaşmak, aynı zamanda iletişim kanallarını aktif olarak kullanmak çağımızın mümeyyiz ve müessir bir özelliğidir. Teorik olarak sosyal medyadan beklenen de bu ihtiyaca cevap vermesidir.

Ancak sosyal medya dipsiz bir kuyuya, izan ve insaf tanımayan mayınlı bir platforma dönüşmüştür. Başta Twitter, Facebook olmak üzere sosyal medya iftira sahnesi, ihanet ve isnat mecrası olmuş çıkmıştır. Sosyal medya taşınması imkânsız ağır bir güvenlik sorunu haline gelmiştir.

İtibar suikastlarının kurgu mekânı, insan onurunu ayağa düşüren, akla ve hayale sığmayan fitne ve dedikoduların sığınak ve barınağı olan sosyal medya geleceğimiz, milli ve manevi gerçeklerimiz açısından vahim bir tehdit ortamını kökleştirmiştir.

İnsan şerefine, insan namusuna, insan haysiyetine envai çeşit saldırganlığı provoke eden sosyal medyanın bu haliyle varlığı akla, ahlaka ve insani değerlere tamamen aykırıdır. Sosyal medya terörü insan ve toplum huzuruna kast etmektedir.

HESAPLARIMI ASKIYA ALIYORUM

Bu nedenle sosyal medyanın temiz kullanımı sağlanasıya, konuyla ilgili kanuni düzenleme TBMM’de yapılasıya kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyor; duruşumu, düşüncemi, tarafımı, tavrımı, tercihimi ve tepkimi alenen ilan ediyorum.

Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım. Bu konuda TBMM’de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine de sonuna kadar destek vereceğim.

 

YORUMLAR 97
  • arif 3 yıl önce Şikayet Et
    aynısını bir ak partili yapsaydı kemale veya merala küfür etseydi şimdi ab abd nato bm hepsi ayaklanmıştı.....anladınızmı.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Son kez değil, inşallah bir daha yazmayı Allah sana nasip etmez.
    Cevapla
  • mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımız RTE ile Sayın Devlet Bahçeli ALLLAH sizi başımızdan eksik etmezsin ALLAH yar ve yardımcınız olsun ölümüne kadar sizlerleyiz
    Cevapla
  • Türkoğlu Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli'yi bu kararından dolayı takdir ediyor ve kutluyor ve saygılarımı sunuyorum. Ben başından beri bu sosyal medya ! denilen ucube platformlarda hiç yer almadım. Çünkü ne çirkefliklere yer verildiğini gördüğüm için oralara girmekten ve alet olmaktan kaçındım.
    Cevapla
  • Eymen 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri