CHP'den şaşırtan Muharrem İnce çıkışı

CHP'de Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı iddiaları tartışılırken, Parti Meclisi üyesi Bülent Tezcan'dan şaşırtan bir çıkış geldi. "Parti içi tartışmalarla meşgul değiliz" diyen Tezcan, yönetimin tabanın sesine kulaklarını tıkadığını ortaya koydu. Tezcan ayrıca Kılıçdaroğlu'nun Babacan ve Davutoğlu'nu ima eden sözleriyle ilgili soruya da yanıt vermekten kaçındı.

CHP'den şaşırtan Muharrem İnce çıkışı
CHP'den şaşırtan Muharrem İnce çıkışı
GİRİŞ 05.08.2020 19:01 GÜNCELLEME 05.08.2020 19:01
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Muharrem İnce’nin yeni parti kuracağı yönünde başlayan tartışmalar gündemdeki yerini koruyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeninden Genel Başkan seçildiği kurultayda tuvaletin yanına oturtulması olay olan Muharrem İnce’nin yakın arkadaşlarıyla görüştükten sonra yol haritasını açıklaması beklenirken Parti Meclisi üyesi Aydın milletvekili Bülent Tezcan’dan şaşırtan bir çıkış geldi. Manşet Gazetesinden Erdal Savaş’a konuşan Tezcan, tabanın sesine kulaklarını tıkadıklarını ima eden bir cümle kullanarak, “Parti içi tartışmalarla şu anda meşgul değiliz” dedi.

 

 

“DOSTLARIMIZLA İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ” SORUSUNA SESSİZ KALDI

Bülent Tezcan ayrıca, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül’ü kastederek ‘dostlarımızla iktidara yürüyeceğiz’ açıklamasının teşkilatlarda yarattığı rahatsızlığa ilişkin yöneltilen soruya yanıt vermezken Muharrem İnce’nin parti kuracağı söylentileriyle ilgili ise, “Sayın Muharrem İnce’den herhangi bir yorum gelmediği sürece bu konuda bir açıklama yapmıyoruz. Onun dışında yazılar yazılıyor. Kendisinden açıklama gelmedikçe yorum yapmıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

 

 

KAYNAK: MANŞET
YORUMLAR 60
  • Can Polat 3 yıl önce Şikayet Et
    Solun lideri Baykal di isini bitirdiler yeni lider çıkarmak zor onun icin umutları sağın döküntülerinde ama reisin karsisinda hic biri tutunamaz.
    Cevapla
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Allaha karşı gelenlerle aynı kulvarda kolkola olanlara belayı yağmur gibi ver allahım. Gazabınız çetin olsun inşallah
    Cevapla
  • Şems 3 yıl önce Şikayet Et
    askere polise kurşun sıkan hdp ile bir olsn chp son 2-3 seçimdir birlikte. hdp halen millet vekilleri çalışıyor. nasil çalışıyor diyarbakır annelerini görüyorsunuz. pkk ya eleman sağladığı tespit edildi. kimse birşeyler diyemediği gibi chp tabanı da bu ülkenin dinsiz ve hiristiyan olması için vazgecmezler. ulkede hain çok.
    Cevapla
  • vefakar 12 3 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim ağzınza sağlık senden allah razı olsun hislerimize tercüman oldun bunlara oy verenleri allaha havale ediyoruz
    Cevapla
  • Guaidoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bardak koysa CHP tabani gene secer. Problem yok yola devam.
    Cevapla
  • mehmetm 3 yıl önce Şikayet Et
    '' Dostlarımız '' kelimesinin ucu açık. Kimler olduklarını söyleseler de bunlarda yalan ,dolan gani . Onun da ucu açık. Her halde rahmetliler çok yalan söylerdi diye anılacaklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!