Kılıçdaroğlu'ndan CHP'ye Muharrem İnce yasağı

Ayasofya Camii için "Açıklama yapmayın, tartışmaya girmeyin" talimatı veren Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce konusunda aynı tavrı takındı.

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'ye Muharrem İnce yasağı
Kılıçdaroğlu'ndan CHP'ye Muharrem İnce yasağı
GİRİŞ 09.08.2020 07:23 GÜNCELLEME 09.08.2020 07:28
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Son dönemde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sıkça başvurduğu "sessizlik politikası" Muharrem İnce tartışmasında da sürüyor. Son olarak Ayasofya Cami'nin yeniden ibadete açılması sonrasında Kılıçdaroğlu, "Açıklama yapmayın, tartışmaya girmeyin" talimatı vermişti. CHP lideri aynı talimatı Muharrem İnce konusunda da verdi.

 

CHP Genel Merkezi, Muharrem İnce'nin partiden ayrılarak yeni bir siyasi parti kuracağı haberleri üzerine kamuoyunda başlayan tartışmalar konusunda sessiz kalmayı sürdürüyor. Muharrem İnce konusunda parti yönetimine konuşma yasağı getirilirken, İnce'nin kendisinin net bir açıklama yapmadan CHP'nin kurumsal bir açıklama yapmayacağı belirtiliyor.

Belediye Başkanlarının da Muharrem İnce tartışmasına girmemeleri yönünde uyarıldığını belirtiliyor. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İnce'nin parti kuracağına ilişkin kendisine sorulan soruya cevap vermemişti.

 

Kılıçdaroğlu daha önce de CHP'ye karşı yayın yaptığı gerekçesiyle bir televizyon kanalının yayınına CHP'li isimlerin çıkmasını ve demeç vermesini yasaklamıştı.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 16
  • Fetö=it sürüsü 3 yıl önce Şikayet Et
    Hoş geldin diktatör, buradan yakalım.
    Cevapla
  • Antimason 3 yıl önce Şikayet Et
    Diktatör arayan chpkk lılar, fazla uzağa gitmenize gerekmiyor.
    Cevapla
  • Asım 3 yıl önce Şikayet Et
    chp Ne konuşur ki? ; Ele geçirmek, Gasp etmek, Anayasa mahkemesine vermek, tabipler birliğini ele geçirmek, barolar birliğini elde tutmak ws.
    Cevapla
  • Toroslu 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet arkadaşlar diktatör kim miş
    Cevapla
  • Turuncu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu muharrem İnce konusunda uzun süre sessiz kaldı, muhtemelen ona sen sus biz hallederiz dediler ve hallettiler muharrem İnce'ye reddedemeyeceği bir teklif sunmuş olmalılar KISACASI CHP Yİ KILIÇTAROĞLU YÖNETMİYOR bu çok net
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı