Erdoğan'dan Serrac'ın istifasıyla ilgili ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Serrac'ın istifa kararına ilişkin, "Bu karar bizi üzmüştür. Eninde sonunda darbeci Hafter kaybedecek" dedi.

Erdoğan'dan Serrac'ın istifasıyla ilgili ilk açıklama
Erdoğan'dan Serrac'ın istifasıyla ilgili ilk açıklama
GİRİŞ 18.09.2020 15:03 GÜNCELLEME 18.09.2020 15:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Fayiz es-Serrac'ın istifa kararına ilişkin, "Bu karar bizi üzmüştür. Eninde sonunda darbeci Hafter kaybedecek" dedi. 

 

Serrac, "Ekim ayı sonunda görevlerimi yeni kurulacak hükümete ve yürütme meclisine teslim etmek istiyorum" demişti. 

ÇAVUŞOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Serrac'ın istifa edeceği söylentilerine ilişkin, "Serrac'ın yardımcısı ile de görüştüm. Serrac, Libya'da her iki tarafın mutabakatı ile seçime gidildiği takdirde, fedakarlık yaparak istifa edebileceğini ifade etti. Yoksa bugünden bir istifa söz konusu değil" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 9
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanırım israil suya sabuna dokunmadan alttan yuzyillik oyunlarla bütün arap ülkelerini bir bir düşürüyor ...
    Cevapla
  • Dusunce kurulusu -4 3 yıl önce Şikayet Et
    Su an boyle bir kurulusumuzun ilgili dalindaki uzmanlar Libya ile alakali faliyette olmasi bastan sarraci istifa durumundan ya gelmemesi icin yol gosterir ya istifa durumundan kurtarir yada istifa mecbur ise yeni hukumeti bizim lehimizde bize bagliligin ve kordinasyonun devamini saglar ulkemizin anlasmalarinin guvenligini saglardi ve batililarin bizim dikkatimizi baska yere cekip bir oldu bittisine bir komplosunu bir tuzagini engeller bu sekilde daire vaskanligin icinde kuzey afrika, ortadogu, kafkas, balkan, korfez, uzak dogu amerika...odalari ve bu odalarin kendi icindede bolumleri olmali ornegin Libya bolumu (son sayfa)
    Cevapla
  • Dusunce kurulusu -3 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulkemizi ilgilendiren her olay ve gelisme yontemle ilgili detayli bilgilendirmeleri anlik yaparak ilgili kurumlarla beraber yada aciliyet durumunda bagli oldugu kurumun izniyle gereken mudahale gerektigi sekilde yapmali (sayfa-3)
    Cevapla
  • Dusunce kurulusu -2 3 yıl önce Şikayet Et
    Ornegin su an ulke olarak butun eforumuzu Dogu akdenize ve yunan fransiz ikilisine yonlendirdigimiz su siralarda Libyada Cumhurbaskanligi dis isleri takip bildirim mudahale daire baskanliginin kuzey afrika odasinin Libya uzmanlar grubu butun olaylari isleri takip eden libyayi cok iyi bilen Libyayla yogun iliski icinde olan yeni eski muvazzaf emekli buyukelci askeri uzman tarihci teror uzmani sosyolog siyasetci...olan uzmanlar grubu takip edip bagli oldugu yerlere Cumhurbaskani hukumet dis isleri Bakakanligi genel kurmay baskanligi...gunluk ve anlik her tur bilgilendirme yapmali (sayfa-2)
    Cevapla
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip ERDOĞAN, hangi darbeciler kaybetmemis ki.Rabbim dogrudan yanadir.Allah tum iyilerin islerini rast getirsin ve kolaylastirsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor