Son dakika haberi: Koronavirüste yeni tedbirler gelecek mi? Erdoğan'dan çok önemli açıklama

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazı çıkışı soruları yanıtlıyor. Erdoğan, artan koronavirüs vakalarına ilişkin çok önemli açıklamalar yaptı. Bilim Kurulu'nun yeni tedbirlere ilişkin çalışmaların yapıldığını kaydeden Erdoğan, "Kararlıyız. Batı'ya göre iyi durumdayız ama yeterli değil" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 23.10.2020 13:56 GÜNCELLEME 23.10.2020 14:51
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı soruları yanıtlıyor. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

 

LİBYA'DAKİ ATEŞKES KARARI

Ateşkes adımı atıldı ama güvenilirliği yok. Temenni ederim ki böyle olmaz ve ateşkes kararına uyulur. 

ARTAN KORONAVİRÜS VAKALARI

İstanbul salgında en önde gelen illerden. Maske, mesafe ve hijyene hassasiyetle sarılmamız, dikkat etmemiz lazım. Bir de toplu mekanlardan ciddi manada kaçınmak gerekiyor. Mümkün olduğunca hassasiyet gösterelim. Şu anda Sağlık Bakanımız değişik illeri dolaşıyor. Bugün Bursa'da. Ne gibi tedbirler alacağız, bunları yaygınlaştıracağız; bunun çalışmasını yapıyoruz.

Bilim Kurulu'ndan yapılan çalışmalar neticesinde ne gibi tedbirler alınacak, bunlar bize de bildirilecek. Ona göre adımlarımızı atacağız. Kararlıyız. Batı'ya göre çok daha iyi durumdayız ama yeterli değil. 

ERMENİSTAN SİVİLLERİ VURUYOR

Rusya burada çözüm için, barış için yer almayı ne kadar düşünüyorsa, Türkiye'nin de en az Rusya kadar burada barış için yer alma hakkının olduğuna inanıyorum. 

ABD'NİN S400 AÇIKLAMASI

Sinop'taki testlerin yapıldığı doğrudur. Burada Rusya'ya ait silah olması, demek ki bu beyefendileri rahatsız ediyor. Biz kararlıyız, yolumuza aynı şekilde devam ediyoruz. 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 33
  • murtaza 3 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı turistler ilk önce türkiyedeki sezonu kapatsınlar, daha sonra 15 gün sokağa çıkma yasağı olsun, ihtiyaçları giderme hariç, yeniden bu hastalığı minumuma indiririz
    Cevapla
  • Kayahan 3 yıl önce Şikayet Et
    Pazarlar ve toplu tasimacok kotu denetim yok
    Cevapla
  • Gül er 3 yıl önce Şikayet Et
    Toplu tasimalar ilk denetlensin
    Cevapla
  • ÖzgüR 3 yıl önce Şikayet Et
    Kışın Hapşırmalar Aksırmalar artacak. Okullar daha çok açılacak. Durum vahim. Sanki azalırken yeni takviyelerle artış olması sağlanıyor.(istemeden) Ayrıca kimse dikkat etmiyor. Özellikle Cafe tarzı yerlerde hiç tedbir yok. Halı saha maçları devam. Yani tedbir yok desek yeridir.
    Cevapla
  • Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden okulları açıyorsunuz. Birde toplu mekanlardan kaçınmak gerekir açıklaması yapıyorsunuz.
    Cevapla
  • M.G. ABBASOĞLU 3 yıl önce Şikayet Et
    Sus, Allah rızası için sus... çocuklar daha dikkatli... onlar eğitimlerini senden daha iyi düşünüyor... her yer kapansa, en son kapanacak yer okuldur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi