Meral Akşener'den 3'üncü ittifak açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 3'üncü bir ittifak arayışları olmadığını belirterek, "Şu anda seçime yönelik bir çalışma yok" dedi.

Meral Akşener'den 3'üncü ittifak açıklaması
Meral Akşener'den 3'üncü ittifak açıklaması
GİRİŞ 02.04.2021 13:23 GÜNCELLEME 02.04.2021 15:52
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde AK Parti üyeliğinden istifa ederek partisine üye olan Lütfü Yılmaz'ı iş yerinde ziyaret etti.

Akşener, ilçe ilçe esnaf ziyareti yaptığı bir dönemde kendisine bu iş yerinden davet geldiğini belirterek, "Dün ben beni ziyaret eden bir kardeşimin işletmesine gelmiştim bugün de bir mensubumu ziyarete geldim. Dün misafir olarak gelmiştim, bugün mekanımıza geldim" dedi.

Akşener'i durdurup 'Açız' diye isyan etti, iş adamı olduğu ortaya çıktı

"3'ÜNCÜ BİR İTTİFAK ARAYIŞI YOK"

Akşener, "3'üncü bir ittifak arayışından bahsediliyor. Bu konuda bir çalışma var mı?" sorusu üzerine, "Şu anda seçime yönelik bir çalışma yok. Herhangi bir şey yok. Herkes bir şey söylüyor. Ana konuları konuşmak bu ülkede çok pahalı oldu; açlığı, işsizliği, kayırmacılığı, esnafın halini konuşmak zor. Biz burada direniyoruz. Bunu yapmaya devam edeceğiz. Siyasi partilerin ilan etmediği her şeyi karşı taraf konuşuyor. Bunun için biz de o tuzağa düşmeyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 55
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar mı bu güzel ülkemi yönetmeye aday...Bu ülkede iktidar var da malesef muhalefet yok..iktidar olamayacaksınız onu biliyoruz da bari muhalefeti iyi yapın..Yok onufa yapamayacaksanız çekin gidin..
    Cevapla
  • Eyüp1 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırak seçim var yok ,güya milliyetcisin ya buna cevap ver verebilirsen.hdpkk ya elini zi verdiniz kolunuz kaldı işte .
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Seçime yönelik bir çalışma yok demiş. Seçim istiyoruz diyodun ya meral aksener noldu. Milliyet cilerle dalga geciyor resmen. Onlarda bu kadina inandi ama inşallah bunun bir proje oldugunu gorurlerde ayrilirlar
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    HDP'nin Sizi aşağılayan bütün açıklamalarına sessiz kalıyorsunuz tuzağa düşmeyeceğiz diyorsunuz onlara bir çift laf edemiyorsunuz ama söz konusu Recep Tayyip Erdoğan olunca en ufak bir açıklamasına bile Bangır Bangır bağırmaya başlıyorsunuz koro halinde sizi gidi sizi
    Cevapla
  • Konya ..42 3 yıl önce Şikayet Et
    meral hanım ve iyi partililer insanları enayi yerine koyuyorlar resmen...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor