AK Partili Hamza Dağ saat detayına dikkat çekti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ skandal bildiri için ''Yine gece yarısı bildirisi... Uluslararası boyutu olduğunu da düşünüyorum" dedi.

GİRİŞ 04.04.2021 12:10 GÜNCELLEME 04.04.2021 12:27
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

103 emekli amiralin yayınladığı bildiriye tepkiler peş peşe geldi. CNN Türk ekranında bildiriye sert tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, şunları söyledi:
 

İşte milli iradeyi hedef alan o skandal bildiri!


''Bildirinin yayınlandığı saat ve içerik noktasında eski alışkanlıkların devam ettiğini görüyoruz. Eskiden değişimler söz konusu olduğunda birileri düğmeye basmaya çalıştı. 15 Temmuz'da darbe yapanlara karşı milletimizi gereken cevabı verdi. Emekli amiraller ve söyledikleri ifadelere bakılacak olursa kabul edilebilecek ifadeler olmadığını söyleyebiliriz. Emekli, eski Türkiye özlemi olan kişilerin açıkçası yapmış olduğu bir bildiri.. Burhan Altıntop tarzı bir komedi, insanların gülüp geçtikleri obje haline dönmüştür. CHP'nin tavrı, CHP burada amalarla bunu meşrulaştırma noktasına gitmiştir. İlk etapta tepki vermeden sessiz kalmayı yeğleseler de daha çok meşrulaştırma içinde olduklarını görüyoruz.

Şu anda Montrö anlaşması ile alakalı çalışma olduğunu hiç kimse duymadı. Bu anlaşmaların tamamı ülkemizin menfaatleri doğrultusunda taraf olan ülkelerle oturulup her zaman müzakereler yapılabilir.

Başsavcılığın bir suç unsuru olduğu kanaatinde ki soruşturma açmıştır. Bu konu gündemimizin ana maddelerinden biri olacaktır.
 

Cuntacılığa özenen emekli amirallerden skandal bildiri: Peş peşe çok sert tepkiler


YİNE GECE YARISI BİLDİRİSİ

Bildirinin zamanlaması, yine gece yarısı bildirisi... Hem mavi vatanda, hem Azerbaycan'da, Libya'da önemli kazanımlar elde etmiş, emekli olmadan önce muvazzaf askerken mavi vatanla ilgili konum ortaya koymamış kişilerin donanmanın en güçlü olduğu zamanda... Uluslararası boyutu olduğunu da düşünüyorum

Bildiriyi çok da dikkate alıyoruz değil. Muvazzaflar tarafından bildirilere muhatap olmuş bir iktidarız. Zamanı ve dönemi itibari ile baktığımızda yaptığımız dış politikadaki hamlelerin birilerini ciddi anlamda rahatsız ettiğini, eylemlerini devam ettireceklerini gösteriyor."

YORUMLAR 59
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    eh ne olacak bu böyle ? Bugün degilse yarin, yarin degilse 10 yil sonra ama bir gün bu hayvanlar ülkeyi ele gecirecek, ozaman ne olacak ? Niye Devlet, Güc elindeyken bu zihniyetleri temizlemiyor ??? Vatandasliktan et, Somali ile anlasma yap yolla hepsini Somaliye, ne bilim, birseyler yap, CHP yi kapat.
    Cevapla
  • TÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların sahipleri kim acaba
    Cevapla
  • 103Dangalakın1i 3 yıl önce Şikayet Et
    bidon bize bu bildiriyi imzalarsak abd ordusunda çavuş olarak çalişabileceğimizi söyledi... çalışmak bizim de hakkımız değil mi yani...?
    Cevapla
  • Akkus 3 yıl önce Şikayet Et
    Görevdeyken montrönün M sinden bahsedemeyenler şimdi güçlü bir mavi vatanımızın olduğu bu dönemde neyin peşindeler cevap açık hainlik peşindeler
    Cevapla
  • YAVUZ***** 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu cahil millet 100 yıllık tarih biliyor....ötesini silmişler bilmiyor....abd yi ingilizi fransızı rus u tanımıyor vallaha. Tarih tekerrurden ibaret...Kuzum lozanin rovanşı geldi...abd dedeağaç, komitini, selanik,larissa yunaniın her yerine üs kurdu. Incirlikten atom b lerini cektiler habersizce.15 temmuzdan sonra..suriye ırak ona keza..sizce abd nin ne işi var buralarda. Haclı zihniyeti işte...AKILLI OLUN PATATESE SOGANA.AYÇİCEK YAGINA SATMAYIN VATANINIZI...SAHIP CIKIN...SURIYELILERINDE BIR ZAMANLAR EVI, AŞI ,İŞİ ,ARACI,,TARLASI, FABRIKASI,MEMURLUĞU VARDI...NOLDU..GİTTİ. SAKSIYI ÇALIŞTIR...OKU TARİH OKU...YORUM YAP...IYIYI KÖTÜYÜ ANALIZ ET..AMA VATANINA SAHIP CIK...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap